Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

FOTO! Asociația Comunelor din România, filiala Vrancea s-a mutat în casă nouă

Asociației Comunelor din România, filiala Vrancea are de vineri un sediu nou, situat pe strada Cîmpului din municipiul Focșani. Achiziționarea apartamentului în care funcționeaza ACoR Vrancea s-a făcut cu sprijinul celor 68 de primari de comune din Vrancea, membrii ai asociației.

„Cu mari eforturi, cu economii, fără donații, sponsorizări, noul spațiu care acum este proprietatea Filialei, se dorește un loc de întâlnire al primarilor, unde se pot vedea pentru a se consulta și dezbate problemele cu care se confruntă în activitatea curentă, unul în care să aibă loc toate ședințele, Adunările generale, dar și un spațiu dotat cu cele necesare, în care să-și desfășoare activitatea auditorii Compartimentului de audit, organizat la nivelul Filialei. Noul sediu este unul funcțional și arată respectul pe care îl acordă primarii, tuturor autorităților, locuitorilor, salariaților; este un cadru în care se pot desfășura activitățile specifice, la standarde moderne, actuale”, a afirmat primarul comunei Cîrligele, președintele ACoR Vrancea, Ștefan Moscu.

Acesta a menționat că filiala A.Co.R Vrancea este singura filială din țară în care toți primarii fac parte din Asociație, indiferent de culoarea politică și, de asemenea, singura filială din țară unde toate primăriile din județ au aderat la Acordul de cooperare privind activitatea de audit în sistem de cooperare.
„Noul sediu este o realizare a Asociației care, printr-un bun management și o cooperare bună între primăriile membre, a reușit să facă o achiziție importantă, de viitor. Este necesar să înțelegem că Asociația, în numele celor 68 de comune din mediul rural, trebuie să depună toate eforturile pentru a crea condiții de reprezentativitate, condiții de muncă decente, de confort și de siguranță”, a mai spus președintele ACoR Vrancea, Ștefan Moscu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?