Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

VIDEO: Poliția s-a autosesizat privind scandalul provocat de liberalul Cristi Irimia

În urma apariției în spațiul on line a unei filmări în care sunt prezentate două persoane care au un conflict, vă comunicam următoarele:
Astăzi, ora 12.52, am fost sesizați prin apel 112 despre faptul că în incinta unei instituții publice de pe raza municipiului Focșani a avut loc un conflict spontan între două persoane de sex bărbătesc. Cu ocazia deplasării la fața locului polițiștii au identificat un bărbat de 44 de ani, și un bărbat de 47 de ani.
În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire și alte violențe, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul și luării măsurilor legale ce se impun.

Sursa IPJ Vrancea

Liberalul Cristi Irimia, fost consilier județean PNL, l-a atacat astăzi pe Bogdan Matișan, reprezentantul PSD în Biroul Electoral Local. Irimia a intrat în Biroul Electoral filmând și a copiat date personale de pe listele de semnături depuse de PSD pentru alegerile locale. I s-a atras atenția că nu are acest drept, iar Matișan a apelat numărul de urgență 112. Liberalul a vrut totuși să părăsească incinta Biroului Electoral cu datele respective și l-a atacat pe Matișan, care a încercat să-l oprească. Bogdan Matișan a fost trântit la pământ și s-a lovit cu capul de podea. Reprezentanții PSD au anunțat că vor depune plânegere pentru furt de date personale.

Liberalul Cristi Irimia a apelat la tactica Pixelul Albastru, marca Traian Băsescu, afirmând într-o intervenție la o televiziune că Matișan l-ar fi tras și astfel au căzut amândoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?