Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Deputatul Tîlvăr: Aveți lege…aplicați-o, domnilor și doamnelor de la PNL! Măriți alocațiile pentru copii!

PNL apelează la orice șmecherie pentru a evita dublarea alocațiilor pentru copii. La ultima ședință de plen a Camerei Deputaților, PNL și sateliții lor au cerut retrimiterea la comisie a legii care dublează alocațiile pentru copii. Evident că, și eu și colegii mei din PSD, am votat împotriva unui șiretlic ieftin. Asta în condițiile în care, într-o situație asemănătoare, PSD a respectat legea și a găsit resursele necesare pentru a face viața copiilor mai bună. Fără prea multe comentarii.


Astăzi, după luările de cuvânt din plenul Camerei Deputaților, este clar că majorările de pensii și salarii, în timpul guvernarii PNL, reprezintă o dorință a cetățenilor și atât! Executivul actual este rupt total și irevocabil de agenda cetățenilor României.


Guvernul se laudă cu performanțe economice ieșite din comun: cu cifre statistice care trimit la paradis, cu un mod excepțional de a gestiona țara în contextul unei pandemii, pe care tot guvernul o bagateliza, fiind preocupat de alegeri anticipate. Atunci de ce spune că nu sunt bani pentru creșterea veniturilor oamenilor? Guvernul Orban decontează incompetența pe seama copiilor? Cu ei se războiește? Ca să nu mai vorbim de perspectivele dezastruoase în care va începe anul școlar. Copiii și seniorii României nu merită puțină grijă, stimați colegi din PNL? Nu stați pe gânduri și ajutați copiii! E dreptul lor! Nenegociabil!

Deputat PSD de Vrancea, Angel Tîlvăr

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?