Ediția: Miercuri 17 iulie 2024 Nr. 6672
Ediția: Miercuri 17 iulie 2024 Nr. 6672

Dosare penale, amenzi și confiscări la Panciu, după o amplă acțiune de control, în sistem integrat

 

ACŢIUNE PENTRU MENŢINEREA UNUI CLIMAT DE ORDINE ŞI SIGURANŢĂ PUBLICĂ CORESPUNZĂTOR

Poliţiştii vrânceni acţionează, permanent, pe raza întregului judeţ, pentru prevenirea faptelor antisociale, în special a celor comise cu violenţă, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică.

Ieri, 30 iulie a.c., în intervalul 07.00-18.00, poliţişti de ordine publică, investigarea criminalității economice și rutieră au desfășurat o acțiune, în sistem integrat, pentru menţinerea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, a faptelor de comerț ilicit, în domeniul silviculturii și pentru verificarea modului de respectarea măsurilor dispuse prin instituirea stării de alertă pentru prevenirea răspândirii SARS-Cov-2.

De asemenea, polițiștii rutieri au acționat pentru reducerea accidentelor rutiere produse pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a vitezei, precum și pentru prevenirea și combaterea traficului și consumului de droguri de către conducătorii auto.

Totodată, la acțiune au participat jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea, reprezentanți ai ITM Vrancea, DSP Vrancea precum și specialiști silvici din cadrul Gărzii Forestiere Focșani.

Pe timpul activităţilor, desfășurate în orașul Panciu și zona limitrofă, au fost verificate 8 societăţi comerciale, legitimate peste 30 de persoane și oprite în trafic şi controlate autovehicule, fiind testați cu aparatul etilotest aproximativ 15 de șoferi.

De asemenea, polițiștii vrânceni au constatat 17 contravenţii, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de peste 2600 de lei.

Dintre amenzile aplicate 10 au fost pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 1 conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 4 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală și 2 la alte acte normative.

Ca măsuri complementare, polițiștii au reținut un permis de conducere și au confiscat peste 7 m.c material lemnos.

Totodată, polițiștii au întocmit un dosar penal în care efectuează cercetări pentru nerespectarea regimului materiilor explozive.

Comunicat IPJ Vrancea, 31 iulie 2020

foto: monitorulbt.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?