Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

UPDATE! Bărbat rănit, după ce s-a răsturnat tractorul peste el

Un bărbat a fost prins sub tractor în această dimineață, la Vizantea Livezi. Conform unor surse, evenimentul ar fi avut loc în curte și a fost anunțat la 112 în jurul orei 9:00. La fața locului a intervenit un echipaj al Stației de Pompieri Vidra cu o ambulanță SMURD. Din primele date, la sosirea echipei de salvare, bărbatul era conștient și neîncarcerat.

,,Într-adevăr, s-a răsturnat un tractor acolo, a prins tractoristul pe dedesubt. Alarmarea este pentru persoană inconștientă, însă colegii mei au ajuns la caz, victima este cooperantă, conștientă și are un traumatism la coloană. A fost preluată pentru a fi transportată la spital”, a declarat Marinela Preda, purtător de cuvânt în cadrul SAJ Vrancea.

UPDATE! Astăzi, 30 iulie, în jurul orei 09:00, paramedicii din cadrul Staţiei de Pompieri Vidra au fost solicitaţi să intervină în localitatea Vizantea –Livezi, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane care s-a răsturnat cu tractorul, pe care îl conducea într-o curte. Până la sosirea echipajului la faţa locului, cetăţenii, martori ai evenimentului, au reuşit să extragă victima de sub tractor. Paramedicii au preluat victima, de sex masculin, în vârstă de 56 de ani, care acuza dureri lombare, şi au transportat-o cu ambulanţa SMURD la U.P.U. Focşani.” a transmis reprezentantul Compartimenului de Informare și Relații Publice al ISU Vrancea.

foto cu rol de prezentare, sursa: ZTV.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?