Ediția: Marți 11 iunie 2024. Nr. 6646
Ediția: Marți 11 iunie 2024. Nr. 6646

GALERIE FOTO: Atletism – CSS Focșani, la Cupa României Open, cu 14 sportivi și sportive!

  • Zece fete și patru băieți vor reprezenta Vrancea la primul concurs al verii la atletism juniori

Atletismul își cheamă pentru astăzi, 24 iulie și sâmbătă, 25 iulie, junioarele și juniorii la prima lor competiție oficială de după întreruperea activității competiționale intervenită în luna martie. La Complexul Sportiv Lia Manoliu din București atletele și atleții vor concura la Cupa României Open Juniori, pentru băieți, ca și pentru fete, în probele de 100 m, 200 m, 400 m, 110 m garduri, 400 m garduri, înălțime, lungime, prăjină, triplusalt, greutate, disc, ciocan, suliță.

Nu se va concura în probele de ștafetă, în care fetele de la CSS Focșani sunt vicecampioanele naționale de sală la U 23 și clasate pe locul al patrulea la senioare, în martie 2020, în cele de semifond și fond!

Sportivele pregătite de profesorul Marius Batog vor concura în probele de 200 metri și la 400 metri, probă în care Corina Ilinoiu este campioana națională de sală în acest an și care va alerga și în aceste zile pe arena Lia Manoliu. Alături de Corina, în concurs și ele foarte valoroase, se vor afla Andreea Tănase, Alexandra Banciu, Andreea Dediu, Geanina Paraschiv, Alexandra Negoiță, Alexandra Aron, Sara Barbu, Medeea Dulcescu, Mara Găman.

Grupul atleților de la CSS Focșani care vor lua startul în competiție este alăcătuit din Alin Clatea, Robert Neacșu, Sebastian Cujbă, pregătiți de profesorul Sorin Crăciun și Andrei Popoiu, elevul profesorului Marius Batog.

Probele de alergări vor începe astăzi, după ora 18:00 și vor continua sâmbătă dimineață. Grupul sportivilor vrânceni va pleca astăzi dimineața la București, unde, la intrarea în incinta stadionului va fi făcut triajul epidemiologic al sportivilor, antrenorilor și arbitrilor, însă nu este necesar testul Covid-19.

Cei doi antrenori – profesorii Marius Batog și Sorin Crăciun mi-au spus că se bucură pentru că sportivii pe care îi pregătesc își pot valorifica, în sfârșit, pregătirea pe care au făcut-o, în mare parte, pe stadionul Tineretului din Focșani, în Crângul Petrești ori pe stadionul din Adjud, uneori în condiții improprii din cauza rigorilor impuse de stările de urgență și alertă. Aceeași bucurie o au și atletele și atleții pentru că se vor afla pe pista de concurs și își pot verifica nivelul de pregătire înaintea Campionatelor naționale U 16, U 18 și U 20 care sunt programate în luna august. Iar în cazul celor mai buni dintre ei și înaintea Campionatelor Balcanice, programate în septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?