Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Un bărbat a murit azi-noapte într-un cazinou din Focșani

 

Alarma s-a dat noaptea trecută în jurul orei 03:00, când unui bărbat i s-a făcut rău la un cazinou din Focșani. Un cititor ne-a trimis în această dimineață un mesaj prin care spunea că bărbatul în cauză a făcut infarct și a primit ajutor din partea agentului de securitate prezent la fața locului. ,,O persoană de sex masculin a făcut infarct. Agentul de securitate a acționat imediat făcându-i mesaj cardio, dar în zadar. Ambulanța a ajuns în jumătate de oră la insistențele oamenilor ce se aflau în cazino. Abia la al 2-lea telefon la 112 s-a pus în mișcare o ambulanță de la spitalul județen, toți care au sunat zicându-le că e vorba de un preinfarct„, se arată în mesajul pe care l-am primit la redacție.

Reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) Vrancea spun însă că echipajul a ajuns în cinci minute la fața locului și că după aproximativ o oră de resuscitare a fost declarat decesul bărbatului din Odobești. ,,Este vorba despre un bărbat de 47 ani din Odobești care era cu obezitate și ceva probleme cardiace, operat pe cord, dar nu au știut aparținătorii să spună exact ce. Ambulanța a ajuns în exact 5 minute, s-a făcut resuscitare 45/50 de minute, dar s-a declarat decesul„, potrivit Marinelei Preda, purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea.

Deces cercetat de polițiști

Moartea bărbatului din Odobești este cercetată și de oamenii legii, care au deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. ,,La data de 19.06.2020, ora 03.10, Poliția Municipiului Focșani a fost sesizată prin SNUAU 112 de către Serviciul de Ambulanță Județean Vrancea cu privire la faptul că o persoană a decedat în incinta unei societăți comerciale din mun. Focșani. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică, precum și un echipaj medical, care a declarat decesul persoanei în cauză. Cu ocazia cercetării la fața locului a fost identificat cadavrul, fiind vorba de un bărbat, în vârstă de 47 de ani. De asemenea, în urma examinării persoanei decedate, nu au fost identificate urme vizibile de violență. În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, potrivit Biroului de Presă al IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?