Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Un vrâncean a anunțat la poliție că fiul său de 17 ani a plecat de acasă cu o mașină

 

Dosare penale întocmite de polițiști

La data de 3 iunie a.c., ora 11:03, polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Panciu au fost sesizați de un bărbat de 46 de ani, despre faptul că fiul său, în vârstă de 17 ani, a plecat de la locuința sa către comuna Fitionești cu un autoturism, deși nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto. În urma activităților desfășurate cu operativitate de polițiști, minorul a fost depistat la scurt timp, în timp ce conducea autoturismul mai sus-menționat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 4 iunie a.c., ora 04:15, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au depistat un bărbat de 51 de ani, din orașul Vlăhița, județul Harghita, în timp ce conducea pe strada Cuza Vodă din localitate, un ansamblu de vehicule compus dintr-un autoturism și o remorcă, fără a deține permis de conducere corespunzător categoriei ansamblului de vehicule condus. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 3 iunie a.c., ora 16.40, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au depistat un tânăr de 25 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe str. Anghel Saligny din localitate. Din primele verificări efectuate de polițiști, a rezultat faptul că tânărul avea permisul de conducere retras din motive medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 3 iunie a.c., ora 00.29, un bărbat de 44 ani, din comuna Reghiu, a fost depistat de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier în timp ce conducea un autoturism pe DN2 E85 în localitatea Urechești, cu viteza de 100 km/h, limita maximă admisă fiind de 50 km/h. Acesta a fost oprit în afara localității Urechești, fiind sancționat contravențional, însă în urma verificărilor efectuate ulterior, s-a constatat că avea dreptul de a conduce suspendat în perioada 23 mai – 20 august a.c..
În cauză a fost întocmit dosar penal.

Buletin de presă IPJ Vrancea, 4 iunie 2020

foto: vice.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?