Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

Corpul de Control al ministerului condus de Grindă NU a găsit nereguli la străzile din Focșani

 

Corpul de Control al Ministerului Lucrărilor Publice nu a constatat nereguli la lucrările de modernizare și reabilitare a străzilor din Focșani executate de municipalitate. Procesul verbal întocmit la finalizarea controlului derulat astăzi pe străzi, după verificarea documentelor, arată că “nu s-au constatat neconformități privind lucrările executate și solicitate spre decontare”. Practic, inspectorii Corpului de Control îl contrazic pe ministrul Lucrărilor Publice, PNL-istul Ion Ștefan, zis „Grindă”, care încerca să susțină zilele trecute pe facebook că lucrările la străzi nu sunt de calitate și de aceea nu este de acord cu decontarea lucrăilor.

Iată că inspectorii Corpului de Control susțin că nu sunt nereguli, ceea ce ar însemna că trebuie decontate facturile trimise de Primăria Focșani. „Vineri, 22 mai 2020, echipa de control a Serviciului Corp Control din cadrul Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației a verificat stadiul fizic al lucrărilor executate în cadrul obiectivului de investiții “Modernizare și reabilitare Drumuri locale în intravilanul Municipiului Focșani”.

Practic, este vorba de cele 28 de străzi pe care Primăria Municipiului Focșani le modernizează prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) finanțarea de la bugetul de stat fiind în valoare de 9.446.483 lei, iar de la bugetul local 4.920.671,36 lei.

În urma verificării documentelor și a vizitei din teren, procesul verbal încheiat arată faptul că “nu s-au constatat neconformități privind lucrările executate și solicitate spre decontare””, arată un comunicat al Primăriei Focșani. „Așa cum am susținut mereu, lucrările pe care le executăm pe străzile din municipiul Focșani respectă proiectele tehnice și sunt conforme, fapt constatat și de către Corpul de Control al Ministerului Lucrărilor Publice”, a precizat primarul Cristi Misăilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?