Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

Record absolut: a patra oară aviz negativ în comisii pentru Ion Ștefan, ministrul „Grindă” propus la Dezvoltare!

În plină criză, cu Guvernul interimar al României aflat în autoizolare, președintele Klaus Iohannis l-a nominalizat tot pe Ludovic Orban să formeze un nou Executiv.

Sâmbătă dimineaţă, cei 16 miniștri propuși de premierul desemnat au fost audiați în condiții speciale, prin videoconferință, pentru că nu pot fi prezenți în Parlament, noul cabinet propus de Ludovic Orban având aceeași formulă şi acelaşi program ca actualul Guvern interimar.
La ora 11:45 se începuse în Parlament votul pentru învestirea guvernului Orban 3.

În urma audierilor, Florin Cîțu propus la Finanțe, Cătălin Predoiu la Justiție, Costel Alexe la Mediu, Victor Costache propus la Sănătate, Monica Anisie, propusă la Educație și Ion Ștefan propus la Dezvoltare, au primit aviz negativ.

E a patra oară când ministrul „Grindă” Ion Ștefan primește aviz negativ în comisiile parlamentare!

Au primit aviz favorabil Ionuț Stroie la Sport, Marcel Boloș la Fondurile Europene, Virgil Popescu la Economie, Bogdan Gheorghiu la Cultură, Marcel Vela la Interne, Nicolae Ciucă, la Apărare, Bogdan Aurescu, propus la Externe și propunerile pentru Transporturi și Agricultură.

Violeta Alexandru, propusă la Muncă, a primit aviz negativ. Conform unor surse, ea nu a răspuns la telefon, dar a informat presa că „a sunat, dar la un moment dat a fost deconectată și, deși l-a informat pe președintele comisiei, acesta i-a comunicat că procedura în cazul ei s-a încheiat.”


foto: jurnalul.antena3.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?