Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640
Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640

Fotbalistul Dănuț Asanache are nevoie de ajutor în lupta cu o boală gravă!

  • Sume de bani pentru Dănuț pot fi depuse într-o urnă instalată la intrarea în Sala Polivalentă, la Sala LPS Focșani și la Stadionul Milcovul, la jocurile CSM Focșani 2007

La juniorii CSM Focșani 2007 a venit, în urma selecției făcute în 2018, un copil de la Bălești. Din primul moment a impresionat printr-un fizic impunător, care i-a adus renumele de Boli, pentru asemănarea cu un celebru fotbalist francez. A arătat și calități de voință și tehnice remarcate de antrenori care l-au reținut în lotul formației focșănene. Jucătorul se numește Dănuț Asanache (în foto, primul din dreapta), este născut în 2003, și a fost în cantonament cu lotul de seniori în iarna lui 2019. După care a absentat o vreme de la pregătiri pentru că nu se simțea bine. Ulterior, a făcut investigații medicale care i-au relevat grave probleme medicale care au impus proceduri lungi și costisitoare, pe care le face la Spitalul Fundeni din Capitală.

Familia nu dispune de de banii necesari pentru a susține costurile mari pe care le presupune tratarea maladiei de care suferă Dănuț Asanache. Pentru a-i veni în sprijin, antrenorii de la CSM Focșani 2007 și colegii juniorului au decis să facă o colectă la care să contribuie toți cei care au posibilități și empatizează cu suferința acestui tânăr sportiv!

La jocurile de handbal de Ligă Națională, începând cu cel de astăzi, de la ora 18:30, cu CSM Reșița, de la Polivalentă, ca și la cele de baschet de Ligă Națională, începând cu cel de sâmbătă, 7 martie, ora 17:00, cu CS Otopeni, tot de la Polivalentă, la meciurile echipelor de fotbal, începând cu cel de Ligă a III-a, de sâmbătă, ora 15:00 de pe Milcovul, dar și la jocurile turneului de volei, de play-off de la Sala LPS, de vineri, sâmbătă și duminică, prieteni și colegi ai săi vor însoți o urnă în care pot fi depuse sume de bani care vor fi apoi folosite pentru nevoile de tratament ale lui Dănuț Asanache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?