Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

UPDATE! Spargere la un amanet din Focșani Mall; hoții au furat bani și bunuri

Reprezentanții Biroului de presă al IPJ Vrancea au transmis, de puțin timp, că au fost sesizați în legătură cu spargerea unui spațiu comercial:

„La data de 3 februarie a.c., ora 09:45, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Focșani au fost sesizați direct de administratorul unei societăți, cu privire la faptul că în noaptea de 02/03 februarie a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracție în incinta unui punct de lucru dintr-un complex comercial din municipiul Focșani, de unde ar fi sustras sume de bani și bunuri.
În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea identificării autorilor și tragerii la răspundere penală a acestora.”

Conform unor surse, a fost spart un amanet din incinta Focșani Mall. Polițiștii sunt și la această oră la fața locului și fac cercetări.

UPDATE! Reprezentanții Biroului de Presă al IPJ Vrancea au transmis că, din verificările efectuate până la acest moment, prejudiciul a fost estimat la 220.000 lei!

UPDATE 2! Conform unor surse, hoții ar fi intrat prin tavan și au întrerupt curentul electric pentru a nu fi declanșată alarma. Ei ar fi furat un seif pe care l-ar fi golit pe acoperiș.

foto: mandri.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?