Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

Votează cea mai frumoasă vitrină din Focșani

Cea mai frumoasă vitrină din Focșani poate fi votată, pe facebook, în cadrul concursului organizat de Primăria municipiului. Luni au fost postate pe contul municipalității toate fotografiile trimise de agenții economici care s-au înscris la acest concurs. Afișarea online a imaginilor reprezintă etapa a doua a concursului „Cea mai frumoasă vitrină”, organizat de Primăria Focșani cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă.
În concurs s-au înscris 18 agenți economici, iar unele fotografii au atras deja sute de aprecieri. „Toate fotografiile vitrinelor înscrise în concurs se regăsesc pe pagina de facebook a Primăriei Municipiului Focșani, cetățenii putând astfel vota, numărul de like-uri fiind cel care va stabili câștigătorii acestei etape. Termenul limită până la care focșănenii pot alege cea mai frumoasă vitrină este 27 ianuarie 2020, ora 12.00. Mulțumind încă o dată tuturor participanților pentru aportul adus la atmosfera de sărbătoare din oraș, adresăm cetățenilor invitația de a intra pe pagina de facebook a municipalității ca să voteze pentru cea mai frumoasă vitrină din oraș”, arată primarul Cristi Misăilă.
Conform regulamentului concursului, cele mai frumoase vitrine vor fi premiate de municipalitate astfel: locul I – suma echivalentă cu impozitul aferent clădirii pentru anul următor, în procent de 100%, dar nu mai mult de 10000 lei; locul al II-lea – suma echivalentă cu impozitul aferent clădirii pentru anul următor, în procent de 75%, dar nu mai mult de 7500 lei; locul al III-lea – suma echivalentă cu impozitul aferent clădirii pentru anul următor, în procent de 50%, dar nu mai mult de 5000 lei. Concursul se desfășoară pe șase zone din Municipiul Focșani, respectiv Centru, Obor, Est, Vest, Sud și Cartierul Mândrești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?