Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

FOTO: Fotbal, Liga a III-a – Focșănenii s-au reunit, ieri, la stadionul Milcovul, pentru pregătire!

* Din lotul cu care s-a încheiat turul, nu mai fac parte opt jucători!

Jucătorii echipei de fotbal seniori a CSM Focșani 2007 s-au reunit, ieri, la ora 14:00, la stadionul Milcovul, și au început pregătirea pentru returul campionatului. La reunire nu au mai venit opt dintre jucătorii care făceau parte din lot la finalul turului! Au plecat din diverse motive – conducerea echipei a renunțat la ei sau jucătorii au decis să se retragă – Pasăre, Remus Popa, Mihai, Lupu, Lazăr, Burghiu, Gherghiceanu, Cazan. Din informațiile pe care le am, Ștefan Lupu va juca la Sporting Liești iar Remus Popa, la Universitatea Dunărea de Jos Galați. Ceilalți fotbaliști focșăneni – Claudiu Mihai, Gabriel Lazăr și Cosmin Pasăre este posibil să-și găsească ușor echipe pentru că sunt jucători de calitate!

La Focșani au venit câțiva jucători, dar conducerea echipei mi-a spus că până la plecarea în cantonament – la finalul acestei săptămâni, nimic nu este decis. Și că lotul pentru retur va fi cel cu care se va pleca pentru pregătire centralizată la Govora.

Săptămâna de lucru de la Focșani a început cu o ședință de acomodare la efort pe terenul al doilea al stadionului Milcovul, iar astăzi, cei antrenorii Alin Chița și Cristian Tănase vor evalua, începând de la ora 11:00, prin testul Gacon, abilitatea de alergare intermitentă și puterea aerobă a jucătorilor. Ceea ce înseamnă că fotbaliștii focșăneni vor repeta același interval de alergare de 45 de secunde cu pauză activă de 15 secunde, dar și distanță parcursă și vitează de alergare crescând progresiv. Efortul de dimineață va fi recompensat cu pauza de după amiază, care va fi liberă. Miercuri, joi și vineri, fotbaliștii CSM 2007 vor lucra la rezistență și pentru îmbunătățirea forței, iar sâmbătă, lotul care va pleca la Govora pentru perioada 27 ianuarie – 7 februarie, va face un joc de pregătire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?