Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

GALERIE FOTO: Loc de joacă nou pentru preșcolarii grădinițelor 13 și 10 din Sud

Primarul Cristi Misăilă a inaugurat, ieri, locul de joacă de la Grădinița 13, din cartierul Sud. Panglica inaugurală a fost tăiată de micuții preșcolari de la grădiniță care au luat acasă câte o bucățică din tricolor ca amintire de la acest eveniment. Investiția realizată de administrația locală face parte din proiectul prin care sunt reabilitate și modernizate 12 locuri de joacă în grădinițele și creșele din Focșani. Primarul Cristi Misăilă le-a spus părinților prezenți la eveniment că la acest moment sunt terminate locurile de joacă de la Grădinița 23 și Grădinița 15 și se lucrează în continuare pentru finalizarea celorlalte locuri de joacă de la unitățile de învățământ din municipiu. „Mai avem încă două proiecte, cu locuri de joacă pentru creșa 1 și creșa 7 și un proiect pentru 14 locuri de joacă în cartierele din municipiu. Tot în cartierul Sud am amenajat și parcul tematic pentru bicicliști. Vrem ca toții copii să se joace în condiții de siguranță. Copiii sunt bogăția noastră, pentru ei lucrăm, pentru ei muncim și vrem să le asigurăm cele mai bune condiții. Vrem să rămână la Focșani, alături de noi”, a spus primarul Cristi Misăilă.

Edilul le-a spus părinților că, tot în cartierul Sud, se lucrează la reabilitarea Dispensarului din cartier, unitatea medicală urmând să ofere servicii medicale focșănenilor de aici. La eveniment a fost prezent și deputatul PSD de Vrancea, Rodica Boboc, venită în dublă calitate, de parlamentar dar și de bunică pentru că nepotul ei merge la Grădinița 13. „Mulțumesc domnului primar pentru ceea ce a realizat în Cartierul Sud, reabilitarea școlilor, a grădinițelor, realizarea locurilor de joacă, a parcurilor. Felicit și consilierii locali care au votat pentru a fi realizat acest proiect în cartierul nostru. Nu în ultimul rând o felicit pe doamna directoare, doamnele educatoare care au grijă extraordinar de multă de copiii noștri”, a spus deputatul Rodica Boboc.

Locul de joacă va fi utilizat de copiii de la Grădinițele 13 și 10, unde învață 300 de preșcolari. „Acest parc este dedicat în egală măsură copiilor de la Grădinița 13 și celor de la Grădinița 10, dar și școlarilor și tuturor copiilor din cartierul Sud”, a spus directorul Grădiniței 13, Viorica Pristavu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?