Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

PRELUNGIRE APEL DE SELECȚIE VERSIUNE SIMPLIFICATĂ PENTRU MĂSURA M8/6B – „Măsuri de intervenție asupra comunităților marginalizate prin acțiuni sociale și de integrare”

Data lansării apelului de selectie : 19.07.2019

PRELUNGIRE APEL DE SELECȚIE

VERSIUNE SIMPLIFICATĂ PENTRU MĂSURA M8/6B – „Măsuri de intervenție asupra comunităților marginalizate prin acțiuni sociale și de integrare”

Asociația Grupul De Acțiune Locală Valea Trotușului Bacău anunță prelungirea apelului de selectie pana la data de 02.12.2019, pentru masura M8/6B – „Măsuri de intervenție asupra comunităților marginalizate prin acțiuni sociale și de integrare”

Beneficiari eligibili:

Furnizori de servicii sociale în condițiile legii

Autorități locale cu responsabilități în domeniu

Parteneriate cu actori sociali relevanți

ONG (inclusiv GAL urile – GAL-urile pot fi beneficiari pentru operațiunile de interes public ce vizează minorități, infrastructură socială și broadband pentru comunitate și teritoriul respectiv identificate în SDL, pentru care niciun alt solicitant nu-și manifestă interesul și se aplică măsuri de evitare a conflictului de interese. În acest caz, verificarea eligibilității și a criteriilor de selecție se va efectua de către o altă entitate ce va fi stabilită prin documentele de implementare a sub-măsurii 19.2.)

Fondurile disponibile pentru măsurile lansate și suma maximă nerambursabilă care poate fi acordata pentru un proiect :

MASURA

Fondul disponibil pentru masura

euro

Suma maximă nerambursabilă/proiect

euro

Măsura M8/6B

36.582,56

36.575

Data limită de primire a proiectelor/locul unde se pot depune proiectele :

Proiectele se vor depune până la data limită de 02.12.2019, pentru Măsura 8/6B la sediul Asociației GAL Valea Trotușului Bacău, situat în sat Caşin, comuna Cașin, nr. 14, zona Andreşeşti (în incinta DMC), județul Bacău, zilnic, de luni până vineri în intervalul orar 8.00 – 16.00.

  1. INFORMAȚII DETALIATE PRIVIND ACCESAREA ȘI DERULAREA MĂSURILOR sunt cuprinse în GHIDUL SOLICITANTULUI PENTRU M8/6B – „Măsuri de intervenție asupra comunităților marginalizate prin acțiuni sociale și de integrare”, aceste documente fiind disponibile pe pagina web a GAL www.gal-valea-trotusului.ro.

Datele de contact unde solicitanții pot obține informații suplimentare sunt următoarele : telefon: fix :0334/428334, e-mail: galvaleatrotusuluibacau@gmail.com, pagina web : www.gal-valea-trotusului.ro.

De asemenea, informații detaliate aferente măsurilor lansate sunt disponibile la sediul ASOCIAȚIEI GAL VALEA TROTUȘULUI BACĂU pe suport tipărit.

Prelungirea Apelului de Selecție a fost aprobat de către Consiliul Director al Asociației GAL VALEA TROTUȘULUI BACĂU , conform Deciziei Consiliului Director nr. 142/ 05.11.2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?