Ediția: Miercuri 5 iunie 2024. Nr. 6642
Ediția: Miercuri 5 iunie 2024. Nr. 6642

Poliţist cu FRACTURĂ de piramidă nazală după un ULTRAJ. Autorul, care a mai lovit şi o fată, a fost ARESTAT

Un tânăr de 18 ani a fost arestat preventiv vineri după-amiază, acuzat fiind de săvârşirea infracţiunii de ultraj. Victima sa a fost un poliţist care a intervenit pentru a aplana un conflict în care tânărul era implicat. După ce a lovit o fată în faţa oamenilor legii şi a fost încătuşat, tânărul a lovit şi un poliţist cu capul în fată. Lovitura a fost una destul de puternică, având în vedere că poliţistul s-a ales cu fractură de piramidă nazală, după cum susţin surse oficiale din anchetă.

Incidentul s-a petrecut joi după-amiază, pe raza oraşului Panciu, zi în care suspectul a şi fost reţinut, după ce a fost audiat. “La data de 31.10.2019, ora 14.55, Poliția Orașului Panciu a fost sesizată cu privire la existența unui conflict, în zona locuinței unui bărbat, din orașul Panciu. La fața locului s-a deplasat imediat o patrulă de polițiști, care a identificat în zona sesizată un tânăr, în vârstă de 18 ani, din orașul Panciu, care, în prezența polițiștilor, a lovit o tânără cu palma peste față”, a transmis inspector pricnipal Cătălina Murariu de la Biroul de Presă al IPJ Vrancea.

După ce a lovit-o pe fată, tânărul tot nu s-a potolit şi a continuat să fie recalcitrant. Întrucât nu s-a putut colabora cu el, refuzând inclusiv să se legitimeze, poliţiştii l-au încătuşat şi l-au dus către maşina de poliţie pentru a merge apoi către sediu. Chiar şi cu cătuşe, băiatul, scandalagiu de fel, a continuat să fie agresiv şi l-a lovit cu capul în faţă pe omul legii. “În acel moment, polițiștii i-au solicitat acestuia să se legitimeze și să-i însoțească la sediul poliției. Întrucât respectivul a refuzat să colaboreze și se legitimeze, polițiștii l-au încătușat, însă în momentul introducerii acestuia în autospeciala de poliție, tânărul a lovit cu capul, în zona feței, pe unul dintre polițiști.

Cel în cauză a fost condus la sediul poliției pentru cercetări, pe numele acestuia fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj. În urma probatoriului administrat în cauză, tânărul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi (vineri-n.r) să fie prezentat instanței, cu propunere de arestare preventivă”, a adăugat reprezentantul Biroului de Presă al IPJ.

Vineri după-amiază, tânărul a ajuns în faţa judecătorilor de la Judecătoria Focşani pentru arestare. După studierea dosarului, judecătorul a dispus arestarea lui pentru 30 de zile. Soluţia nu este definitivă, tânărul putând face contestaţie, iar dosarul va ajunge la instanţa superioară.
Potrivit unor surse, tânărul ar mai fi cercetat în alte dosare pentru infracţiuni de furt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?