Ediția: Vineri 7 iunie 2024. Nr. 6644
Ediția: Vineri 7 iunie 2024. Nr. 6644

Volei – Meci deschis oricărui rezultat!

CSM Unic Piatra Neamț – CSM Focșani 2007, sâmbătă, 26 octombrie

Competiția voleiului feminin de senioare de Divizia A2, parcă mai săracă în echipe decât a fost vreodată, se află la a doua etapă a turului ediției de campionat 2019-2020. În seria Est din care face parte CSM Focșani 2007 sunt disputate doar câte două meciuri într-o etapă. În prima rundă CSM Focșani 2007 a câștigat cu 3-0 acasă cu CS Top Volei 05 Constanța iar cealaltă echipă a Constanței, AV Tomis, a întrecut pe teren propriu cu 3-0 pe CSM Unic Piatra Neamț. Cu mai multe puncte administrate adversarelor și mai puține primite decât tomitane, focșănencele sunt pe primul loc. Astăzi, 26 octombrie, CSM 2007 va juca în deplasare la CSM Unic Piatra Neamț.

Este dificil de estimat care va fi învingătoarea! În returul campionatului trecut, la Piatra Neamț, au câștigat focșănencele, dar acum au în lotul de atunci doar două jucătoare senioare, patru fiind nou venite la Focșani. Gazdele au avantajul omogenității, însă oaspetele au avut în prima etapă o prestație curată, sigură, eficientă. În meciul cu Piatra Neamț pot repeta evoluția de sâmbăta trecută, ceea ce le poate da șansa la victorie. Și la menținerea poziției de lidere ale seriei Est.

Lotul CSM Focșani 2007 este alcătuit din Ana-Maria Vilău, Camelia Vasile, Delia Botea, Camelia Lăzăroiu, Teodora Șabloschi, Florina Pralea, Bianca Andronache și junioarele Alessia Sima, Miruna Pușcă, Cătălina Ciubotaru, Maria Paizan, Delia Budeanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?