Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

FOTO! Scandal pe str. Cuza Vodă, între Spitalul Județean și Centrul Școlar Elena Doamna

Un scandal a avut loc în această dimineață între mai multe persoane pe strada Cuza vodă, între Spitalul Județean și Centrul Școlar Elena Doamna. La fața locului au ajuns echipaje de jandarmerie, poliție și ambulanță. Conform unor martori, cel puțin un bărbat era întins pe jos și sângera. Vom reveni cu informații noi de la fața locului.

UPDATE! Potrivit unor surse, doi bărbați, care ar fi rude, s-au luat la bătaie pe stradă, din cauza unor conflicte mai vechi. Unul dintre bărbați s-ar fi suit într-o mașină și ar fi plecat de la fața locului, dar ar fi fost oprit după nici un kilometru de un echipaj de la poliția rutieră. Ambii bărbați au ajuns la spital. În funcție de concluziile cadrelor medicale se va face încadrarea juridică a faptelor.

UPDATE 2!  „În jurul orei 10.00, în fața Spitalului Județean a avut loc un conflict spontan între doi bărbați.
În urma conflictului, unul dintre aceștia a plecat de la locul evenimentului cu un autoturism, care a fost depistat și oprit în trafic (bariera Mărășești) la scurt timp, de către un echipaj de poliție rutieră din cadrul Poliției Municipiului Focșani.
Cei doi bărbați au fost transportați la Spitalul Județean, în vederea primirii îngrijirilor medicale necesare.
La fața locului au intervenit și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea, în vederea stabilirii cu exactitate a celor întâmplate în cauză.
În funcție de rezultatul constatării efectuate, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea vor lua măsurile legale necesare.”    (IPJ Vrancea)

UPDATE 3! În prezent, cei doi bărbați sunt cercetați de către polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburare a ordinii și liniștii publice. (IPJ Vrancea)

UPDATE 4! Cei doi bărbați au fost reținuți de către polițiști, urmând să fie prezentați instanței, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. (IPJ Vrancea)

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?