Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Consiliul Județean invită firmele interesate să depună oferte pentru reabilitarea Secției TBC

Consiliul Județean Vrancea anunță societățile interesate din domeniul construcțiilor că pot depune oferte pentru Reablitarea Secției TBC Focșani. Consiliul Județean Vrancea are în derulare proiectul „Reabilitare energetică și lucrări conexe Spitalul Județean de Urgență Sf. Pantelimon Focșani, secția Pneumoftiziologie”. Proiectul a fost scos la licitație pe Serviciul Electronic de Achiziții Publice (SEAP). „Până la data de 28 octombrie 2019, antreprenorii pot depune oferte la licitația deschisă pentru execuția lucrărilor a proiectului Reabilitarea Energetică a Secției TBC Focșani, cu o valoare estimată de 1 milion de euro. Consiliul Județean Vrancea implementează proiectul Reabilitare energetică și lucrări conexe Spitalul Județean de Urgență “Sf. Pantelimon” Focșani, Secția Pneumoftiziologie, finanțat în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020“, se arată într-un anunț al Consiliului Județean Vrancea.

Vă reamintim că administrația județeană a scos din nou la licitație proiectul de investiții „Reabilitare energetică și lucrări conexe Spitalul Județean de Urgență Sf. Pantelimon Focșani, secția Pneumoftiziologie”. Obiectul procedurii este unul mixt, conținând atât prestarea de servicii cât și execuția de lucrări. Astfel, procedura vizează contractarea următoarelor categorii de activități: servicii de proiectare; servicii de asistență tehnică din partea proiectantului; execuția de lucrări. Valoarea totală a contractului este de 5.787.743 lei (1 milion două sute patruzeci și patru de euro).

Proiectul este finanțat în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 3 – Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de investiţii 3.1 Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice, și în sectorul locuințelor. Proiectul prevede lucrări complexe la această secție a Spitalului Județean, nu doar o anvelopare. Vor fi realizate lucrări la instalațiile electrice, sanitare, tâmplărie, la acoperiș, va fi izolată fundația astfel încât clădirea să asigure toate condițiile de funcționare.

În cadrul proiectului vor avea loc mai multe lucrări de reabilitare, atât la interiorul clădirii, cât și în exterior. Se va instala o pompă de căldură aer-apă, care contribuie la necesarul total de energie termică utilizată la funcționarea instituției. Totodată, se vor utiliza echipamente tehnologice, eficiente din punct de vedere energetic. De asemenea, vor fi realizate lucrări de reabilitare termică a sistemului de încălzire și a sistemului de furnizare a apei calde consum și a lucrărilor de instalare a sistemului de ventilare mecanică pentru asigurarea calității aerului interior.

Secția de Pneumoftiziologie este o clădire cu subsol tehnic, parter plus 4 etaje cu 90 de paturi cu suprafața utilă de 1371,33 mp. Reabilitarea clădirii este necesară pentru a crea celor aproape 1500 de persoane (pacienți și personal) un mediu care să le ofere confortul minim, siguranță și să le permită desfășurarea unui proces eficient. Perioada de implementare a proiectului este de 43 de luni, în perioada 1 august 2017 – 28 februarie 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?