Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Polo – Echipa de senioare a României va juca la Focșani meci de baraj pentru calificare la Campionatul European!

  • Sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 19:00, în Bazinul din Focșani Sud, Naționala României va întâlni Germania
  • În pauzele de pregătire, poloistele României au făcut, ieri, un tur al zonei centrale a Focșaniului iar astăzi vor asista la meciul de handbal dintre CSM Focșani 2007 și Dunărea Călărași

Echipa de polo senioare a României se află de luni, 7 octombrie, la Focșani unde pregătește, la Bazinul de înot didactic din Focșani Sud, partida de baraj cu Germania pentru Campionatul European din Ungaria. Meciul se va disputa sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 19:00.

Prezența la Focșani a Lotului de senioare a fost precedată de turneul de pregătire la care, în perioada 23-27 aprilie au participat echipele de juniori ale României, Republicii Moldova, Belarus și Bulgariei. La conferința de presă organizată atunci, răspunzând invitației făcute de reprezentanții Consiliului Județean Vrancea, președintele Federației Române de Polo a promis că la Focșani va veni echipa de senioare pentru antrenamente și un joc oficial. Ceea ce s-a și întâmplat, ca o confirmare a aprecierii pe care oficialii Federației o au pentru condițiile excepționale oferite de Bazinul din Sud.

În momentele de relaxare de ieri, echipa de polo senioare a României, a vizitat zona centrală a Focșaniului cu locurile sale încărcate de istorie, însoțită de vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Dănuț Cristian. Astăzi, de la ora 18:30, poloistele vor asista la meciul de handbal de Ligă Națională dintre CSM Focșani 2007 – Dunărea Călărași, din Sala Polivalentă. Ceea ce ar presupune și o reciprocitate de susținere – prezența handbaliștilor în tribunele bazinului la meciul de sâmbătă, dintre România și Germania!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?