Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Handbal, Liga Națională – Focșănenii încep în Sala Rapid din Capitală seria jocurilor foarte grele!

  • Duminică, de la ora 15:30, CSM București – CSM Focșani 2007, meci televizat la TVR 2

CSM Focșani 2007 a avut un parcurs fără cusur în primele trei etape ale noului campionat al Ligii Naționale de handbal. A câștigat de două ori în deplasare și o dată acasă. A avut ca adversare formații sub nivelul său valoric indicat de clasamentul final al campionatului trecut. Însă tabloul rezultatelor din primele etape, ca și modul în care au curs meciurile disputate de echipa focșăneană arată că nu mai sunt echipe dinainte învinse, că aproape toate grupările din Ligă s-au întărit.

Chiar și așa, se poate spune că pentru CSM 2007 acum începe seria meciurilor cu adevărat dificile! În următoarele patru etape, jucătorii antrenați de Dalibor Cutura vor întâlni pe CSM București, în deplasare, Dobrogea Sud, acasă, Politehnica Timișoara, afară și Dunărea Călărași, în Sala Polivalentă. Cel mai greu dintre acestea este cel cu CSM București pentru că este cel mai apropiat. Bucureștenii au doar 3 puncte și nu-și mai permit pași greșiți dacă doresc să urce în zona de sus a clasamentului! Au un lot foarte valoros, experiență competițională internă și internațională impresionantă, au de ținut sus drapelul unui club în care nu mai sunt multe echipe de jocuri sportive! Au, adică, nu doar valoare, ci și presiune pentru rezultate imediate. De aceea, vor intra în Sala Rapid, mâine de la ora 15:30, pentru a lua toate punctele puse în joc.

Handbaliștii Focșaniului au avut în primele trei etape începuturi de joc mai puțin productive, dar finaluri explozive, cu care au câștigat de fiecare dată într-o manieră convingătoare. Au etalat un handbal de calitate, în multe momente, spectaculos, o apărare solidă – este cea mai bună din Ligă, iar în atac, abilitatea de a găsi soluții pentru goluri decisive. Focșănenii au dovedit o capacitate de revenire specifică formațiilor valoroase, stăpâne pe propriile mijloace. Iar în partida cu CSM București, echipa Focșaniului va avea un atu în plus: va debuta foarte valorosul Sașa Marijanac, conducător de joc și marcator, fost echipier al bucureștenilor. De aceea, cred că oaspeții au posibilitatea să obțină punct sau puncte în Sala Rapid în fața unei adversare căreia i-a pus mai mereu probleme!

Meciul dintre CSM București și CSM Focșani 2007 va fi arbitrat de Octavian Finața, din Argeș și Ștefan Hendrea, din Maramureș. Observator va fi Ioan Ciobanu, din Bacău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?