Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

GALERIE FOTO: Fotbal juniori U 19 și U 17 – Un punct din 12 posibile!

  • Miercuri, 4 septembrie, singura echipă cu punct dintre cele 4 ale Focșaniului a fost CSM 2007 U 19

Miercuri, 4 septembrie, erau premise ca echipele U 19 și U 17 ale Focșaniului să adune o recoltă relativ bună de puncte în etapa a campionatelor naționale. O asemenea presupunere era bazată pe rezultatele anterioare ca și pe pozițiile în clasament, în special ale formațiilor Liceului cu Program Sportiv. Trei dintre cele trei focșănene au pierdut, singura cu punct câștigat fiind, în mod surprinzător, CSM 2007 U 19, care pierduse cu 1-10 în tur în fața adversarei de miercuri, LPS Bacău!

LPS Focșani U 19 a evoluat în deplasare, la Clubul Sportiv Municipal Galați, pe care în etapa de debut a campionatului o întrecuse cu 9-1, al doilea scor al campionatului de până acum al seriei! Istoria nu s-a repetat, nici ca scor, și nici ca deznodământ, gălățenii câștigând cu 3-1. LPS Focșani s-a distanțat la patru puncte de prima clasată, ACS Suporter Club Oțelul Galați! Formația U 17 a LPS Focșani a fost depășită cu 3-2 de ultima clasată, CSM Galați în fața căreia se impusese cu 4-1 pe Milcovul.

Echipele CSM 2007 au jucat pe Milcovul începând cu ora 16:00, juniorii U 19 și cu ora 18:00, juniorii U 17. Calitatea jocului a fost influențată de vântul care a bătut destul de tare în majoritatea timpului.

Cum a fost!

CSM 2007 – LPS Bacău U 19 3-3 (1-0)

Formația CSM 2007: Vrînceanu – Pavăl, Dănoiu, Apenciucesei, Sandu , Krasovschi, Brutaru, Olteanu, Lăudatu, Apetrei, Gavrilou. Rezerve: Roman, Cazan, Voicu, Calciu.

Antrenori, Iulian Negoescu, Elvis Ilaș.

Jucătorii focșăneni au intrat pe teren cu amintirea acelui 1-10 din tur, de la Bacău, dar și a unei înfrângeri severe, 0-8, din etapa anterioară din fața LPS Focșani. Miercuri, însă Alex Lăudatu și colegii lui au arătat mult mai a echipă decât în alte meciuri, au folosit foarte bine contraatacul, s-au apărat mai grupat și au arătat că pot obține și rezultate! Au încheiat prima parte a întîlnirii cu 1-0, prin reușita talentatului Lăudatu, și-au majorat avantajul la începutul părții a doua prin șutul splendid, din alergare al lui Brutaru, după care au apărut câteva desincronizări în apărare și băcăuanii au redus din handicap din lovitură de la 11 metri. Apoi au înscris din acțiune pentru 2-2 dintr-un alt penalty și au preluat conducerea. Cu 5 minute înainte de final, Alex Lăudatu a marcat al doilea gol de autor după ce a sprintat pe stânga cu fundașii în spate și de la 18 metri aproape de colțul careului mare a șutat imparabil, la vinclu, aducînd egalarea mai mult decât meritată a echipe sale. Gazdele puteau marca golul victoriei din lovitură liberă în ultimul minut, însă migea șutată de ei a trecut peste transversală.

CSM 2007 – LPS Bacău U 17 0-3 (0-1)

Formația CSM 2007: Oprea – Avram, Vasilescu, Hălceanu, Norocea, Chiriac, Ioniță, Drumea, Bătrînu, Petrovici, Babalîc. Rezerve: Boțu, Curtianu, Voicu, Cioarec.

Antrenori, Octavian Bucătaru, Paul Alexandrescu

Fotbaliștii U 17 ai CSM 2007 au evoluat cu siguranță, elaborat, în fața unei formații solide, care are în componență un fotbalist mult peste nivelul competițiilor de juniori. Un mijlocaș dreapta, cu viteză debordantă și tehnică spectaculoasă și productivă, care a destabilizat în numeroare rânduri defensiva gazdelor. Și despre care antrenorul său mi-a spus că este în vizorul divizionarei de Ligă Națională Sepsi Sfântu Gheorghe. Oaspeții au deschis scorul în prima repriză, care a fost mai echilibrată iar în finalul meciului au mai marcat de două ori anulând eforturile făcute de gazde pentru egalare! Focșănenii au dus mingea de foarte multe ori în careul – sau zona careului LPS Bacău, dar nu au reușit să marcheze!

În etapa următoare, sâmbătă, 7 septembrie, echipele LPS Focșani vor juca acasă cu LPS Galați, iar formațiile CSM 2007 vor evolua în deplasare, în compania LPS Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?