Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Accident provocat de un italian, pe E85; femeie fără permis, depistată la volan

Dosare penale la regimul circulației rutiere

La data de 2 septembrie a.c., ora 6.55, a fost depistat un bărbat, din comuna Vârteșcoiu, în vârstă de 63 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mărășești din mun. Focșani, având o alcoolemie de 0,56 mg/l alcool în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 2 septembrie a.c., ora 7.05, a fost depistat un bărbat, din mun. Focșani, în vârstă de 43 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza mun. Focșani, având o alcoolemie de 0.93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 02.09.2019, ora 12.40, un tânăr, din comuna Valea Sării, în vârstă de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2D, în localitatea Vidra, s-a angajat în efectuarea manevrei de depășire a unui autoturism care circula în aceeași direcție și al cărui conducător auto efectua un viraj la stânga, pentru a pătrunde în curtea unui imobil, moment în care cele două autoturisme au intrat în coliziune.

A rezultat rănirea ușoară a celor doi conducători auto, precum și a doi pasageri.

La data de 02.09.2019, ora 18.42, un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din Republica Italiană, în timp ce conducea un autoturism pe DN2 E85, pe raza comunei Garoafa, din direcția Focșani – Tișița, nu a păstrat o distanță suficientă față de un alt autoturism, care circula pe aceeaşi direcție, înaintea lui și care a oprit la marcajul pietonal pentru a acorda prioritate unor pietoni, moment în care a intrat în coliziune față-spate cu acesta.

În urma impactului, autoturismul care era oprit a fost proiectat în indicatorul rutier cu semnificația „trecere pentru pietoni” și într-o femeie, în vârstă de 34 de ani, din com. Garoafa, care se afla pe trotuar, cu intenţia de a se angaja în traversare. A rezultat astfel rănirea ușoară a acesteia, fiind transportată cu ambulanţa la spital, pentru efectuarea de investigaţii medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 02.09.2019, în jurul orei 19.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Nănești s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul o femeie, în vârstă de 43 de ani, din jud. Buzău, a condus un autoturism pe drumul comunal din comuna Bălești, fără a poseda permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 03.09.2019, ora 01.30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Focșani au depistat un tânăr, în vârstă de 19 ani, din mun. Focșani, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului, fără a poseda permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule. De asemenea, în urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că autoturismul respectiv a fost sustras de pe strada Republicii din mun. Focșani.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință.

La data de 03.09.2019, ora 01.20, polițiștii Secției de Poliție Rurală Adjud au oprit pentru control pe raza comunei Homocea un autoturism, care era condus de un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din orașul Panciu. Întrucât prezenta halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Mun. Adjud, în vederea recoltării a două mostre de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 3 septembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?