Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Fotbal amical – Joc bun și scor concludent pentru focșăneni!

  • CSM Bacău – CSM Focșani 2007 0-5 (0-2)

Formația CSM Focșani 2007: Apenciucesei – Săpunaru, Munteanu, Salaoru, Drăguț – Manu, Adăscăliței, Paizan, Cîmpeanu – Remus Popa, Lăudatu.

Au mai jucat Vrînceanu și Gosa.

Una dintre cele două echipe alcătuite pentru meciurile de ieri, 31 iulie, din lotul CSM Focșani 2007 de antrenorii Vasile Burgă și Adrian Toma a jucat, de la ora 11:00, pe terenul de la Letea Veche, cu nou promovata în Liga a III-a, CSM Bacău. În formula de joc au intrat de la început fotbaliștii veniți în probe marți, 30 iulie – Cîmpeanu și Drăguț, ambii de la Gloria Buzău iar în repriza a doua, Gosa, de la Târgu Jiu. Oaspeții au făcut un joc bun, au dominat și au marcat de 5 ori, prin Manu – 2 goluri, Cîmpeanu, Drăguț și Manu.

După meci, antrenorul Vasile Burgă mi-a declarat: ”Suntem mulțumiți de joc. A fost o partidă de verificare în care nu m-a interesat în primul rând rezultatul, ci să omogenizăm echipa, să-i facem pe jucătorii noi și cei vechi să se obișnuiască unii cu alții, să relaționeze în joc. Și să punem în practică schemele de joc lucrate la antrenamente”.

La echipa focșăneană este evidentă o creștere a nivelului de exprimare în teren pe măsură ce se acumulează meciuri de pregătire și jucătorii nou veniți se integrează în echipă și în partitura de joc propusă de conducerea tehnică.

Tot ieri, de la ora 18:00, pe stadionul Milcovul s-a disputat întâlnirea dintre cealaltă echipă a CSM Focșani 2007 și ACS Suporter Club Oțelul Galați. La ora trimiterii la paginare a acestui articol, jocul era în desfășurare. În afara minimului comentariu de la ”Ultima oră” cu rezultatul acelei întâlniri – publicat în varianta on-line aseară, pe larg despre joc, în numărul de vineri al Monitorului de Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?