Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Fotbal – Focșănenii vor avea primul meci de pregătire sâmbătă, 20 iulie, la terminarea cantonamentului de la Covasna

  • În partida care va începe la ora 11:00, CSM 2007 va întâlni recent promovata CSM Buzău

Fotbaliștii seniori ai Focșaniului vor încheia, mâine, cantonamentul de zece zile din stațiunea Covasna, cu un amical în care vor întâlni singura echipă care i-a întrecut de două ori în campionatul trecut: CSM Buzău. Se vor afla față în față de la ora 11;00, o formație nou promovată și o alta care dorește promovarea. Și în formația Focșaniului și în cea a Buzăului se vor afla fotbaliști transferați pentru a crește forța de joc în perspectiva dificilelor încercări ale acomodării cu Liga a II-a, pentru gazde, ale obținerii punctelor necesare promovării, pentru oaspeți.

Focșănenii au avut un cantonament doar cu pregătire fizică și cu exerciții pentru creșterea forței și vor fi, practic, la primele contacte cu mingea de fotbal. ”A fost o perioadă grea pentru jucători, cu trei antrenamente pe zi. S-a acumulat o anumită stare de oboseală, inerentă, dar s-au încărcat și așteaptă să înceapă să și joace. Băieții au răspuns bine la efort!”, mi-a spus ieri președintele secției de fotbal a CSM Focșani 2007 Marius Bratu, care a fost alături de echipă în această săptămână.

Marius Bratu mi-a mai spus că este în discuții avansate cu trei fotbalști ce pot aduce un plus de calitate jocului echipei focșănene!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?