Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

Părinții au refuzat internarea unui copil de un an și șase luni, care a ajuns cu arsuri la spital

La Unitatea de Primiri Urgențe au ajuns decursul zilei 15 iulie șapte persoane, victime ale accidentelor rutiere, de muncă dar și în urma căzăturilor.

La ora 8:50, a ajuns o fetiță în vârstă de 13 ani din Vânători care a fost diagnosticată cu traumatism de gleznă stângă, după ce a căzut de pe bicicletă. Fetița nu a rămas internată.

Din cauza accidentelor rutiere au avut de suferit: un bărbat de 33 de ani din Chiojdeni, care a fost diagnosticat cu traumatism la gleznă dreaptă, după ce a căzut din mașină în urma accidentului, iar în după – amiaza aceleiași zile, o minoră de patru ani din Bacău, care a suferit un traumatism cranio-cerebral cu hematom epicranian frontal drept. Nici aceste persoane nu au rămas internate.

Un bărbat vârstă de 31 de ani, din Adjud, a avut nevoie de ajutorul medicilor după ce a căzut de la o înălțime de 4 metri, în urma unui accident de muncă. Cadrele medicale l-au diagnosticat cu traumatism cranio cerebral, plagă contuză frontală în partea stângă, fractură și a fost internat la secția de ortopedie.

În aceeași după amiază a ajuns și un copil în vârstă de un an și șase luni din Bogza, care a fost diagnosticat, conform buletinului de presă al spitalului, cu arsură de gradul II – III,  la nivelul pălmii drepte și a obrazului drept. Acesta a ajuns la spital după 12 ore de la incident, iar părinții au refuzat internarea.

În urma unui accident de motor, un bărbat din Focșani, în vârstă de 45 de ani, a ajuns la spital cu mai multe vânătăi însă nu a rămas internat.

Tot în urma unui accident rutier a ajuns la UPU și o focșăneancă în vârstă de 63 de ani. Femeia a suferit mai multe vânătăi însă a refuzat internarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?