Ediția: Vineri 7 iunie 2024. Nr. 6644
Ediția: Vineri 7 iunie 2024. Nr. 6644

Candidații la șefia Secției 1 Poliție Rurală Golești au picat proba interviului

Niciunul dintre cei doi candidați la funcția de șef al Secției 1 Poliție Rurală Golești nu a luat notă de trecere, clasamentul fiind publicat pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vrancea. Potrivit IPJ Vrancea, subcomisarul de poliție Claudiu Nicușor Roșu a obținut 5,98 la proba interviu, iar contracandidatul său, inspector de poliție Cornel Sandu, a obținut nota 5,78, ambii fiind declarați respinși.

Cât privește candidatul la funcția de șef al Postului de Poliție Ciorăști, acesta a fost declarat admis la proba interviu. Este vorba de agentul de poliție Cristian Tomulescu, care a obținut 7,07.

Pentru șefia Secției 1 Poliție Rurală Golești au candidat doi polițiști, recrutarea pentru ocuparea funcției fiind făcută din sursă internă. Candidații trebuiau să fie ofițeri de poliție, să aibă gradul profesional de minimum inspector de poliţie; să deţină/ să obţină  autorizaţie/certificat  de acces la informaţii clasificate secret de stat, nivelul „secret”; să deţină/ să obţină  aviz de numire în structurile poliției judiciare; să deţină permis de conducere auto minimum categoria „B“; să aibă minimum 3 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitarii funcției pentru care se organizează concurs; să aibă o vechime în MAI de minimum 4 ani.

Cât privește șefia Postului de Poliție Ciorăști, recrutarea s-a făcut tot din sursă internă, fiind un singur candidat. Doritorii trebuiau să aibă gradul de minimum agent de poliție; minimum 2 ani vechime în MAI; minimum 2 ani vechime în  specialitatea structurii; minimum 2 ani vechime în specialitatea studiilor; permis de conducere minimum categoria „B”; să dețină /să obțină autorizație de acces la documente clasificate, clasa secret de stat, nivelul ”secret”; să dețină/ să obțină aviz pentru desemnarea în structurile poliţiei judiciare; să dețină/ să obțină avizul de polițist rutier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?