Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

Maisie Williams, interpreta personajului Arya din ”Game Of Thrones”, a anunţat următorul său proiect

Maisie Williams, interpreta personajului Arya Stark din serialul ”Game Of Thrones”, a anunţat următorul ei proiect după finalizarea filmărilor la celebra saga medievală HBO, informează miercuri Press Association. Actriţa va juca într-un serial de şase episoade produs de postul de televiziune Sky, care spune povestea unei tinere inadaptate social, trimisă de mama sa într-o zonă rurală îndepărtată, după decesul tatălui în circumstanţe misterioase.

În serialul care a primit titlul provizoriu ”Two Weeks To Live”, Williams o va interpreta pe Kim Noakes, o tânără care a trăit în izolare încă din copilărie, punând în practică tehnici bizare de supravieţuire. Ajunsă la vârsta adultă, păşeşte pentru prima dată în viaţa reală pentru a demara o misiunea secretă în memoria tatălui său.

Tânăra îi întâlneşte într-un bar pe Nicky şi Dave, consumă împreună câteva pahare şi pun la cale o farsă imprudentă, declanşând o serie haotică de evenimente, care le pune tuturor vieţile în primejdie şi testează tehnicile de supravieţuire ale lui Kim. „Sunt nerăbdătoare să mă implic într-un proiect nou, cred că ‘Two Weeks To Live’ are mult potenţial şi vreau să realizez ceva extraordinar alături de această echipă minunată!”, a spus Williams. „Cu Maisie Williams în rolul principal, ‘Two Weeks To Live’ va fi nemaipomenit”, a precizat Jon Mountague, directorul departamentului de comedie din cadrul Sky. „Îndrăzneţ, britanic şi foarte, foarte original, abia aşteptăm să uimim audienţa cu o doză suplimentară de comedie de calitate”, a mai spus acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?