Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Fotbal: Real Madrid și-a prezentat tricoul pentru sezonul 2019/2020

Real Madrid a prezentat vineri echipamentul pentru meciurile de acasă din sezonul 2019/2020, care îşi menţine culoarea albă, în timp ce logo-ul sponsorului (Fly Emirates), dungile şi sigla tricoului Adidas vor fi de culoare aurie ca şi imaginea trofeului Cupei Mondiale a cluburilor.

În sezonul trecut, detaliile cu siglele sponsorilor erau de culoare neagră. Conform unui comunicat al firmei de echipament sportiv, ”noul echipament marchează supremaţia echipei de-a lungul timpului şi următoarele victorii. Prin noul design cu detalii aurii, echipamentul aduce un omagiu celebrei sigle a echipei. Adidas aduce la viaţă istoria şi succesul clubului printr-un design modern”.

Culoarea aurie prezentă în noul design al tricoului aduce un omagiu Regilor Europei, a celor peste 117 ani de succes şi a recordului de 13 titluri europene şi 33 de titluri interne. Designul minimalist marchează intrarea clubului într-o nouă eră, pregătit să-şi reafirme succesul. Producătorul de echipament sportiv a avut drept inspiraţie coroana de aur care veghează asupra clubului de peste 100 de ani, pentru a stiliza fiecare mânecă cu un inel auriu, aşezat deasupra tivului. Gulerul modern al tricoului ce prezintă, de asemenea, detalii aurii, se continuă cu emblematicele trei linii, tot de culoare aurie, pe umeri. Auriul nu a mai fost folosit pe dunga gulerului echipamentului Real Madrid din sezonul 2011/2012. În acest an, motivul se întoarce ca simbol al unei noi ere de succes.

Echipamentul dispune de tehnologia Climalite care absoarbe transpiraţia şi este realizat 100% din poliester. Tricoul Real Madrid CF pentru meciurile de pe teren propriu va fi disponibil exclusiv în magazine începând cu 7 iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?