Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Atletism – Doi juniori vrânceni, medaliați la meetingul Mladost de la Ruse!

 

  • Corina Ilinoiu, aur la 400 metri, George Adam, bronz la suliță

Doi dintre cei mai talentați atleți juniori din României, Corina Ilinoiu, de la CSS CSM Focșani 2007 și George Adam de la CSS Focșani au concurat, sâmbătă, 11 mai, la tradiționalul meeting Mladost de la Ruse, în Bulgaria.

În competiția cu valoroși sportivi din țări membre ale Asociației Balcanice de Atletism, cei doi vrânceni au reușit să obțină medalii! Corina Ilinoiu, pregătită de profesorul Marius Batog, a câștigat proba de 400 metri cu timpul de 57,54 și a îndeplinit baremul pentru Festivalul Olimpic al Tineretului European din Azerbaidjan (FOTO). Profesorul Batog mi-a spus că timpul Corinei este foarte bun pentru actualul stadiu de pregătire, vârful de formă urmând să fie atins pentru FOTE. Adjudeanul George Adam, elevul profesoarei Camelia Petrea, junior 3, care a concurat la juniori 2, s-a clasat al treilea și a primit medalia de bronz.

În 2018, o altă altetă vrânceancă, Alisia Paruba, de la CS Atletic Adjud, pregătită de profesorul Gheorghe Catrinescu, câștigase proba de aruncarea suliței!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?