Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Trei judecătoare de la instanțe vrâncene vor să iasă la pensie

Trei judecătoare de la Tribunalul Vrancea şi Judecătoria Focşani ar putea pleca la pensie în perioada imediat următoare. Este vorba despre judecătoarele Carmen Cotea, Luminiţa Duţă şi Ana Dinu Murguleţ. Judecătoarea Cotea îşi desfăşoară activitatea la Tribunalul Vrancea, iar judecătoarele Duţă şi Dinu Murguleţ la Judecătoria Focşani.

Cerereile lor privind eliberarea din funcţii prin pensionare vor fi luate în discuţie în sedinţa Secţiei pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii din data de 13 mai.

Conform informațiilor găsite pe site-ul portal.just.ro, judecătoarea Carmen Cotea şi-a început activitatea în magistratură la finele anului 1993. Aceasta a lucrat la Judecătoriile Focşani şi Adjud şi de aproximativ 20 de ani îşi desfăşoară activitatea la Tribunalul Vrancea. A fost şi preşedinta Secţiei Comerciale din cadrul Tribunalului Vrancea, în perioada 2000-2005. În ceea ce o priveşte pe judecătoarea Luminiţa Dută, aceasta are o vechime de aproximativ 25 de ani în magistratură, desfăşurându-şi activitatea la Judecătoriile Panciu şi Focşani. Judecătoarea Dinu Murguleț are, la rându-i, o vechime de peste 20 de ani în magistratură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?