Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639

FOTO! Continuă lucrările pe străzile Gheorghe Magheru și Ghinea Dorinel; urmează alte două străzi

 

Odată cu finalizarea proiectului Companiei de Utilități Publice Focșani de înlocuire a conductelor de apă, au fost reluate lucrările de reabilitare și modernizare a străzii Gheorghe Magheru – tronsonul cuprins între Unirea Principatelor și Piata Victoriei, a anunțat primarul Cristi Misăilă pe pagina sa oficială de Facebook. „Prin această reabilitare, vom reface fundația drumului, vor fi reabilitate trotuarele pietonale, iar intrările în bloc vor fi refăcute în totalitate. De asemenea, vom reorganiza spațiul existent de parcare pentru sporirea numărului de locuri”, se arată în postarea primarului.

În paralel cu strada Gheorghe Magheru, primarul a anunțat că sunt continuate lucrările pe Ghinea Dorinel, urmând ca în cel mai scurt timp să fie reluate și pe străzile George Coșbuc și Popa Șapcă. Având în vedere amploarea proiectului, vom încerca să găsim cele mai bune soluții de desfășurare a acestor lucrări, astfel încât să reducem la minimum disconfortul produs locatarilor din zonă”, se arată în postarea primarului Cristi Misăilă.

Sursa foto și mai multe imagini: Facebook/Cristi Valentin Misăilă

1 COMENTARIU

  1. Dacă veți lucra in ritmul cum ați facut-o pe str. Cotesti si Teiului ne așteptăm să fie gata in mod optimist cam peste 5-7 ani !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?