Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Fotbal – Echipa comunei Vulturu a câștigat prima ediție a ”Cupei Satelor” în Vrancea!

 

  • În finală, duminică, 17 martie, vulturenii au trecut cu 2-0 de goleșteni

          ”Cupa Satelor” la fotbal și-a parcurs ultimele episoade în Vrancea la sfârșitul săptămânii trecute, pe stadioanele din Mircești și Golești.

          Vineri, 15 martie, la Golești, echipa gazdă a câștigat ultimul turneu zonal al competiției, iar din grupa semifinală 1 ale cărei jocuri au avut loc la Mircești s-au calificat în semifinale echipele din Țifești și Vulturu.

          Sâmbătă,16 martie, la Golești, din grupa semifinală 2 s-au calificat formația gazdă și Vizantea Livezi.

          Semifinalele, disputate duminică, la Golești, s-au încheiat cu rezultatele: Vulturu – Vizantea Livezi 1-0 și Golești – Țifești 3-2 după lovituri de departajare, la finalul timpului regulamentar scorul fiind egal, 1-1.

Tot duminică, la Golești, s-au jucat finalele. În finala mică, Țifești a câștigat cu 3-0 meciul cu Vizantea Livezi, în timp ce finala mare a avut ca învingătoare echipa comunei Vulturu, care a dispus cu 2-0 de Golești.

          Lotul formației care a câștigat prima ediție a Cupei Satelor în Vrancea este alcătuit din Ionuț Viorel Stratulat, Iulian Cristian Bran, Beniamin Ciobotaru, Gabriel Drăgan, Saul Bran, Răzvan Irinel Radu, Iosua Ionatan Bran, Andrea Dumitru, Denis Marian Vișan, Robert Ionuț Apostol, Ianis Sebastian Paraschiv, Adrian Valentin Toia.

          Antrenorul echipei este profesorul Sorin Damian, care a reușit să readucă performanța, chiar dacă la nivel de copii, într-o comună care a dat în timp o campioană județeană, promovată în Liga a III-a, dar care acum nu mai are grupare fotbalistică de seniori. De altfel, dintre semifinalistele Cupei satelor, doar echipa din Țifești poate fi considerată o pepinieră a unei formații de seniori, Unirea, care evoluază în Superliga Altdorf Tehnik.

          Campioana Vrancei, echipa comunei Vulturu,va reprezenta județul în etapa națională ce va avea loc la 7 aprilie în județul Buzău unde se vor mai afla în competiție campioanele județelor Constanța, Brăila, Galați, Buzău și Tulcea.

Sursa foto: AJF Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?