Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Handbal, Liga Națională – Test de valoare pentru oaspeți!

 

  • Dinamo București – CSM Focșani 2007, duminică, 3 martie, ora 17:30, sala Dinamo

Echipa de handbal a CSM Focșani 2007 continuă seria jocurilor foarte grele din campionatul Ligii Naționale! Duminică, 3 martie, de la ora 17:30, focșănenii vor întâlni pe Dinamo București, formația care a ratat, pentru două goluri, promovarea în optimile Ligii Campionilor.

După un meci precum cel pe care l-au avut joi seara, în compania portughezilor de la Sporting Lisabona, dinamoviștii pot avea moralul puternic erodat sau pot avea, dimpotrivă, o mare dorință de a câștiga! Mai degrabă cred că vor juca doar pentru victorie ca să fie aproape de zona locurilor care vor da viitoarea campioană. Iar dacă vor fi susținuți de publicul din meciurile de Liga Campionilor vor putea fi aproape imposibil de bătut!

Ce forță de joc are Dinamo în acest moment este limpede. Poate bate pe oricare dintre echipele din handbalul din România.

CSM Focșani 2007 se află după două înfrângeri în fața a unor formații foarte puternice, Potaissa Turda și CSM București, dar în care a avut prestații consistente în urma cărora ar fi putut obține mult mai mult dacă nu ar fi ratat copios iar arbitrii nu le-ar fi tăiat din elan și nu i-ar fi ținut suficient de departe de adversari.

În partida de mâine din Sala Dinamo, oaspeților le va fi foarte greu să câștige, însă cu siguranță vor juca atât de bine cât pot apărându-și șansele! Va fi o posibilă avanpremieră a unei întâlniri din Final-Four-ul Cupei României, de sâmbătă și duminica viitoare, din Sala Polivalentă. Dar și un test de valoare la care focșănenii se vor supune pentru a vedea unde sunt înaintea jocurilor din acel turneu final.

Partida dintre Dinamo București și CSM Focșani 2007 va fi arbitrată de cuplul Constantin Din și Mihai Ciutacu, din București. Cum, ne vom lămuri din transmisia televizată, pe TVR HD a meciului.

Observarea va fi asigurată de Ștefan Ciurea, din Dolj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?