Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Fotbal, Liga a III-a – Focșănenii încep returul pe teren propriu!

 

  • Mâine, 2 martie, de la ora 15:00, pe stadionul Milcovul, CSM 2007 – Șomuz Fălticeni

Lunga pauză competițională a fotbalului de Ligă a III-a se încheie mâine pentru echipa se seniori a Focșaniului. În prima etapă a returului, fotbaliștii pregătiți de antrenorii Vasile Burgă și Adrian Toma vor întâlni pe Milcovul pe Șomuz Fălticeni, formație aflată pe locul 11 al clasamentului seriei I, cu 13 puncte. Gazdele au față de adversara de astăzi un avans de 7 puncte și patru locuri, au o forță de joc joc superioară confirmată de victoria din tur, când au câștigat cu 1-0 la Fălticeni. Din această perspectivă privind lucrurile, CSM 2007 este favorită în jocul de mâine. Aceeași postură îi poate fi acordată formației focșănene și de rezultatele obținute în meciurile amicale, toate, disputate în deplasare. Focșănenii au făcut, de altfel o foarte bună pregătire de iarnă, inclusiv prin cantonament la munte, de unde s-au întors cu importante acumulări fizice care îi vor ajuta să aibă un sezon de primăvară mai productiv decât cel din toamnă, când au câștigat de 5 ori, au terminat la egalitate de tot atâtea ori și au pierdut de patru ori.

Lotul a suferit modificări față de turul campionatului. Nu au mai fost reținuți în lotul pentru retur Florinel Beșa, Emilian Chivu, Ionuț Nistor, iar Alexandru Duca și  Constantin Budescu plecaseră de la echipă înainte de terminarea turului. Au venit jucători tineri, cu calități pentru fotbal, unii, certitudini, cum este talentatul Andrei Paizan, folosit în amicale într-o formulă cu care CSM 2007 va începe, foarte probabil returul. La echipă a revenit Liviu Târcă, pe care cei doi antrenori l-au utilizat pe un post nou pentru el – de fundaș central –  și au fost incluși în lot Marius Bătrînu, Cătălin Drumea, Andrei Apenciucesei, ca și Andrei Sterian, jucător de 23 de ani care vine din Italia.

Echipa are ca obiectiv o clasare în prima jumătate a clasamentului, realizabil, pentru că are jucători de calitate și are o bună coeziune de grup.

Meciul din etapa viitoare, 9 martie, se va disputa de la ora 11:00, pentru a da posibilitatea suporterilor care doresc să urmărească și partida de handbal din Final Four-ul Cupei României dintre CSM Focșani 2007 și Politehnica Timișoara care va începe la ora 15:00, să meargă și la Polivalentă.      

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?