Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

OSCAR 2019 – Rozul, culoarea preferată de vedete pentru gala din acest an

Toţi ochii au fost aţintiţi duminică pe ţinutele alese de actriţele nominalizate la gala Oscarurilor din acest an, însă, per total, ţinutele alese pentru această ceremonie nu au mai avut extravaganţa celor preferate la alte ceremonii recente din industria cinematografică, notează CNN.

Probabil una dintre cele mai fotografiate apariţii pe covorul roşu, Lady Gaga, nominalizată în categoria „cea mai bună actriţă în rol principal”, a evocat spiritul Hollywood-ului vintage, cu o superbă rochie neagră semnată de Alexander McQueen, la care a asortat o pereche de mănuşi de seară, elegante, şi un celebru colier cu diamante purtat de Audrey Hepburn.

Nominalizată la aceeaşi categorie, Melissa McCarthy a fost una dintre vedetele care au ales o ţinută compusă din bluză şi pantaloni, semnată de Brandon Maxwell, în timp Glenn Close, o altă candidată pentru rol principal, pentru interpretarea din „The Wife”, a făcut impresie cu o elegantă rochie lungă, cu trenă, de culoare aurie, semnată de Carolina Herrera, la a cărei realizare au fost folosite 4 milioane de mărgele.

Pe de altă parte, câştigătoarea Olivia Colman, nu a reuşit să impresioneze prin rochia sa verde, sobră, la care a adăugat un şal amplu, al cărui capăt servea drept trenă. Per total, actriţele nominalizate pentru rol secundar le-au eclipsat pe cele care au concurat pentru rol principal, vedete precum Regina King şi Amy Adams optând pentru sofisticare în detrimentul atragerii atenţiei. Printre excepţii s-a numărat Emma Stone, a cărei rochie lungă, cu paiete, şi-a atras comentarii nefavorabile, materialul din care era realizată fiind comparat cu o piele de peşte arsă sau cu un fagure.

La rândul său, Rachel Weisz, nominalizată alături de Stone pentru „The Favourite”, a fost criticată pentru rochia sa roşie, cu ornamente florale, completată cu o capă cauciucată, considerată neinspirată. Multe vedete au ales pentru această gală rozul, în toate nuanţele imaginabile, de la cel pudrat, care a putut fi admirat în ţinuta lui Marie Kondo, până la cel aprins, purtat de Reem Acra.

Până şi veterana Helen Mirren a ales o îndrăzneaţă ţinută din tul roz aprins, în timp ce starul din „Forever”, Maya Rudolph, a purtat o amplă rochie de aceeaşi culoare, cu model floral şi volane, la care a asortat o capă. Chiar şi starul din ”Aquaman”, Jason Momoa, s-a alăturat acestui trend, făcându-şi apariţia pe covorul roşu într-un costum Fendi, de culoare roz deschis, creat de Karl Lagerfeld, însoţit de soţia sa, Lisa Bonet, într-o ţinută în aceeaşi culoare, creată tot de regretatul designer

În ceea ce priveşte bărbaţii, marea majoritate a optat pentru ţinute clasice – costum sau frac de culoare neagră – excepţiile notabile fiind Billy Porter, care a ales o extravagantă rochie-frac din catifea neagră, şi regizorul Spike Lee, care a purtat un costum vişiniu, creaţia lui Ozwald Boateng, la care a asortat o pereche de Air Jordans aurii şi un colier care îi aducea un omagiu legendei pop, Prince.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?