Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

Volei, Divizia A2 – Echipa Focșaniului va începe play-off-ul la Voluntari!

 

  • CSM 2007 și CSO Voluntari vor juca pentru un loc în faza a doua a play-off-ului

Returul seriei Est a Campionatului Național de volei, Divizia A2, s-a încheiat sâmbătă trecută cu primul loc ocupat de  CS Medgidia, echipă care nu a pierdut nici un set în tot campionatul. Ultimul său joc a fost în deplasarea de la Focșani unde a câștigat cu un limpede 3-0 cu care a trimis formația gazdă pe locul al cincilea al clasamentului seriei.

Pentru cele opt formații din serie urmează prima fază a play-off-ului în care CSM Focșani 2007va juca împotriva clasatei pe locul al patrulea, CSO Voluntari. Cele două echipe au programate trei întâlniri, urmând ca învingătoarea din două meciuri să promoveze în a doua fază a play-off-ului. CSO Voluntari, mai bine clasată, va juca de două ori pe teren propriu – prima și a treia partidă – dacă până atunci nici una dintre cele două competitoare nu va avea două victorii.

În campionat, CSM Focșani 2007 a câștigat acasă cu 3-0, dar a pierdut la Voluntari, cu 2-3 iar dacă va dori să urce între primele patru ale seriei pentru faza a doua a play-off-ului va trebui să se pregătească foarte bine pentru meciul din deplasare, de la 2 martie.

Este de reținut că, în ședința din 29 ianuarie, Comitetul director al FR Volei a hotărât ca barajul pentru promovarea în Divizi A feminin să nu mai aibă loc urmând ca echipele ce vor termina faza a doua a play-off-ului pe primele două locuri în fiecare dintre cele două serii ale Diviziei A2 să promoveze. Ca să ajungă acolo o echipă are nevoie să facă primul pas: să câștige două meciuri dintre cele trei ale primei faze a play-off-ului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?