Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Fotbal amical: Victorie focșăneană la Chiscani! Sportul Chiscani – CSM Focșani 2007 0-2 (0-1)

Formații:

CSM Focșani 2007: Dogaru – Săpunaru, Panaite, Salaoru, Petrescu – Paizan, Lupu, Negoescu, Manu – Predoiu, Pasăre. În repriza a doua au intrat Alexandru Apenciucesei, Dediu, Drumea, Sterian, Remus Popa, Andrei Apenciucesei, Lăudatu. Lazăr nu a jucat. Nu au făcut deplasarea Pădineanu și Claudiu Mihai, indisponibili. Antrenori, Vasile Burgă și Adrian Toma

Sportul Chiscani: Popescu – Varea, Preda, Boga, Sima, Viorel Mihai, Chihaia, Honea, Enache, Radulian, Negru. Rezerve: Sreche, Munteanu, Zaharia, Iordache, Gavrilă, Cristea, Dobrin. Antrenor, Adrian Baldovin

Echipa de fotbal seniori a Focșaniului a jucat, ieri, 20 februarie, în deplasare la Chiscani, cu Sportul, penultimul meci de verificare înaintea începerii returului campionatului Ligii a III-a.

În prima parte a întâlnirii, ocaziile de gol au alternat de la o poartă la alta, mai inspirați fiind oaspeții, care au reușit să finalizeze o dată, în minutul 11, prin Manu, la capătul unui contraatac virulent, când a primit mingea de la Spăunaru și a trimis-o în gol. Până atunci, Predoiu reluase cu capul peste transversală mingea venită din centrarea lui Manu, o combinație de manual la care au participat Săpunaru, Negoescu, Paizan, Manu și care a fost încheiată cu șutul ultimului, parat de Popecu, iar în minutul 10 Radulian șutase foarte puternic de la 10 metri la rădăcina barei de unde Dogaru respinsese. La trei minute după gol, Paizan a luat o acțiune pe cont propriu, a șutat din alergare și Popescu a prins. A urmat o acțiune colectivă a gazdelor, finalizată de Enache cu un șut apărat de Dogaru, după care, în minutul 20, Manu a centrat la capătul unei curse spectaculoase, Predoiu a lovit mingea cu capul de la 8 metri de poarta Sportului și Popescu a apărat. Gazdele au replicat prin Honea care a pătruns central, dar in extremis Panaite l-a deposedat, pentru ca în minutul 35, Predoiu să fie la rândul său lăsat fără minge de un adversar după ce scăpase spre poartă.

În repriza a doua, brăilenii au început cu presiune la poarta CSM 2007, Chihaia a șutat periculos în minutul 55, dar Alexandru Apenciucesei a apărat așa cum avea să o facă și la loviturile trimise de Gavrilă în minutele 63 și 78. În minutul 59, Dediu a trimis la rădăcina barei și Streche e respins mingea iar în minutul 60 Pasăre a combinat cu Lăudatu care a întors un adversar și l-a servit cu minge de gol pe Manu, care a făcut dubla: 2-0! Până a final, oaspeții au mai fost aproape de gol la șuturile lui Lăudatu, Remus Popa și Andrei Apenciucesei.

Sâmbătă, 23 februarie, CSM Focșani 2007 va încheia seria jocurilor de pregătire la Galați, unde va întâlni echipa Universității Dunărea de Jos.  

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?