Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Opt minori, cu vârste între 13 și 17 ani, cercetați pentru mai multe furturi

Minori cercetați pentru furt calificat

La data de 14 februarie a.c., ora 18.24, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Panciu au fost sesizați telefonic de către un bărbat, în vârstă de 60 de ani, din Panciu, cu privire la faptul că în cursul zilei, ora 18.20, persoane necunoscute au pătruns în incinta unei societăți comerciale și au sustras mai multe bunuri.

În urma cercetărilor efectuate au fost identificați principalii suspecți în cauză, și anume opt minori, cu vârste cuprinse între 13 și 17 ani, toți din comuna Movilița, jud. Vrancea. De asemenea, s-a stabilit faptul că aceștia, în perioada 12.07.2018 – 14.02.2019 ar fi comis în dauna aceleași societăți alte două infracțiuni de furt calificat, înregistrate inițial cu autori necunoscuți. Prejudiciul cauzat prin infracțiunea de furt calificat săvârșită în data de 14 februarie a.c. a fost recuperat în totalitate.

Cercetările continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată, în vederea probării întregii activități infracționale a celor în cauză și luării măsurilor legale ce se impun.

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 18 februarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?