Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

VIDEO și GALERIE FOTO: Maria Anaiss – 2 ani, 6 kilograme și un dram de speranță

Ieri am ajuns iar la micuța Anaiss, pentru a vedea ce plan facem pentru tratamentul ei și pentru terapiile viitoare. Am găsit o mamă puțin mai liniștită, o mamă care pentru prima oară a văzut speranță, a văzut că oamenii nu sunt toți la fel, că așa cum doamna David care a lăsat-o să locuiască în casa părintească, mai sunt și alți oameni sufletiști, oameni de bine care vor să ajute necondiționat. Voia oricum să mă sune, voia să ne ceară permisiunea să folosească din banii donați de dvs pentru a merge vineri, pe data de 1 februarie, cu Anaiss Maria la Neuropsihiatrie, pentru controlul periodic. Am stabilit că nu are nevoie de permisiunea nimănui pentru a folosi banii în sprijinul micuței Anaiss. De asemenea, voiam să vă mai spun că Dorina, mama micuței Anaiss, merită tot suportul și sprijinul dumneavoastră. Deși își crește, împreună cu soțul, cei 3 copii, se îngrijește și de cei 3 copii mai mari din prima căsătorie, de noră și de fratele nurorii, Nicușor. Nicușor este un copil timid, un copil blond, un copil care nu spune prea multe. Și-a pierdut mama, când avea doar un an și câteva luni, în urma unui diagnostic crunt, leucemie. El a fost crescut de tată și de surorile lui puțin mai mari. Dorina nu este o femeie bogată, ei ca familie au un trai modest, dar nu a spus nu când a trebuit să hrănească un alt copil. Dorina, pentru mine ești un erou!

Dorina, mama lui Anaiss, vă mulțumește și își dorește să vi se întoarcă bunătatea înzecit. Vă roagă de asemenea să aveți grijă de copiii dumneavoastră. Ea a învățat că sănătatea este cea mai mare binecuvântare.

Dorina și-a deschis un cont la Banca Transilvania în care puteți dona cât de puțin:

Titular cont: Lovin Dorina

Cont IBAN: RO98BTRLRONCRT0485062301

 

Povestea lui Anaiss am publicat-o marți, 22 ianuarie, și o puteți (re)citi accesând link-ul https://bit.ly/2ShkvLC

 

Micuța Anaiss și familia ei locuiesc în comuna Vânători, sat Balta Raței. Conform ultimei internări din noiembrie 2018, la Spitalul “Alexandru Obregia” din București, fetița suferă de: Paralizie cerebrală spastică cvadriplegică; Tetrapareză spastic- distonică; Tulburări de dezvoltare specifice mixte; Microcefalie;  Holoprozencefalie; Sindrom de malabsorbție; Tulburare globală de dezvoltare severă; Hipotrofie staturoponderală; Pneumonie virală.

Lista continuă, iar Anaiss este un copil de 2 ani, 6 kilograme și fără copilărie. Anaiss Maria nu merge, nu vorbește, este un chip de înger, într-un corp de copil fără vlagă.

Pe Facebook a fost creat un grup de suport și licitații special pentru micuța Anaiss – Îngerii lui Anaiss! – https://www.facebook.com/groups/1905694596171967/?ref=share

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?