Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Tenis – Maria-Daciana Ciubotaru s-a oprit în sferturile de finală la Stavanger!

 

  • Vineri, Maria a fost întrecută în trei seturi de favorita nr. 5, estonianca Liisa Varul

Jucătoarea de tenis Maria-Daciana Ciubotaru de la CSM Focșani 2007, antrenată de Firicel Tomai, a participat, în ultimele două săptămâni, la două turnee europene de categoria a 3-a, în Norvegia. Practic, debutantă în turneele U 16, Maria a încheiat primul concurs, Paradis Open TEU 16, de la Bergen, pe locurile 3-4 la simplu și a jucat în sferturile de finală la Stavanger Open TEU 16.

La Bergen, Maria-Daciana Ciubotaru jucat patru meciuri la simplu, din care a câștigat 3, având un setaveraj de 6-3 iar la game-uri scorul său a fost de 42-30.

La Stavanger Open TEU 16, Maria a jucat 3 partide, a câștigat 2, cu un setaveraj de 5-2 iar la game-uri, a a vut un scor de 36-21. A stat în primul tur, fiind favorita nr. 9, în turul al doilea a câștigat cu âștigat cu 6-1, 6-1 întâlnirea cu Lydia Cristine Lundetrae din Norvegia, iar în turul al treilea a depășit-o cu 6-2, 6-3 pe Weronika Szalek, din Polonia, favorita nr. 5. Sportiva de la Focșani s-a oprit în sferturile de finală unde a fost întrecută cu 6-4, 4-6, 2-6, cu Liisa Varul din Estonia, favorita nr. 4. A fost un joc în care Maria a resimțit urmările unei răceli puternice și nu a mai avut resurse pentru a trece în semifinale.

Analiza tabloului jucătoarelor din cele două turnee la care a evoluat Maria-Daciana Ciubotaru arată că o mare parte dintre concurente au o consistentă experiență internațională. Și că asemenea competiții sunt mai mult decât necesare pentru ca sportiva de la Focșani, care beneficiază de pregătirea cu un antrenor de clasă înaltă, să poată progresa la nivelul pregătirii și al marilor sale calități pentru tenis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?