Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

GALERIE FOTO: Atletism – Focșăneni învingători în Cupa Bistriței!

– Cătălina Olaru, de la CS Unirea Focșani, George Adam, de la CSS Focșani și ștafeta 4×400 metri a LPS Focșani

La finalul săptămânii trecute, s-au desfășurat două competiții de atletism importante pentru evaluarea stadiului de pregătire a sportivilor la început de an – Cupa Bistriței, la Bacău și Cupa RMA, la București. În ambele întreceri au luat startul sportivi ai cluburilor vrâncene și care au reușit rezultate remarcabile.

La Cupa Bistriței, competiție pentru juniori 1,2 și 3, au câștigat probele în care au concurat Cătălina Olaru, de la CS Unirea, antrenor Fănel Iliescu, la 60 metri obstacole, cu 9,76 secunde – record personal, George Adam, de la CSS Focșani, antrenor, Camelia Petrea, la aruncarea greutății de 4 kg. juniori 3, cu 13,32 metri și ștafeta de 4×400 metri a LPS Focșani, alcătuită din Ștefan Mihalea, Nicu Melinteanu, Manuel Laurențiu Sîrbu și Bogdan Guțu, cu  3:43,98.

          Corina Ilinoiu, de la CSS Focșani, eleva antrenorului Marius Batog, a teminat pe locul II cursa de 400 metri în 62,99, probă în care colegele ei Andreea Tănase, Ioana Bran și Karina Toader s-au clasat pe locurile 7,8,9. La lungime, Andreea Cherciu de la CS Unirea, eleva antrenorului Fănel Iliescu, s-a clasat a șasea, cu 4,50 metri – record personal, Andreea Rotaru, de la LPS Focșani a fost a doua la aruncarea greutății de 3 kg, cu 12,29 metri. Ștafeta de 4×200 metri a CSS Focșani B, formată din Robert Neacșu, Alexandru Ichim, Dragoș Grigore și Bogdan Zglimbea s-a clasat pe locul al doilea fiind urmată de ștafeta CSS Focșani A, alcătuită din George Adam, Alin Clatea, Sebastian Cujbă și Ionuț Alexandru Albu – antrenor, Sorin Crăciun.

Alte rezultate ale atleților vrânceni la Cupa Bistriței: Paula Munteanu, de la CSS Focșani, antrenor, Camelia Petrea, locul III la aruncarea greutății junioare 3, Alexandru Albu, locul al doilea la 60 metri garduri, Luiza Olaru, de la CS Unirea Focșani, record personal la 200 metri plat, Alisia Paruba de la CS Atletic Adjud, antrenor Gheorghe Catrinescu, locul III la greutate, cu 10,41 metri.

          La Cupa RMA, la București, Mihai Răzvan Vasiliu, de la LPS CSM Focșani 2007, antrenor Gabriel Alexandrescu, s-a clasat pe locul IV la general și pe II la juniori I la 800 metri, iar colegul său de club, Cătălin Marian Gîrleanu a terminat cursa pe locul VIII la general și IV la juniori I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?