Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Află ce LOCURI DE MUNCĂ sunt disponibile în Vrancea și în Comunitatea Economică Europeană!

Angajatorii vrânceni au declarat vacante 177 locuri de muncă la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM), în prima lună a anului 2019. Cele mai multe oferte, 33, sunt pentru operatori confecționeri industriali. Pentru muncitori necalificați în industria confecțiilor sunt 23 de posturi declarate vacante, iar pentru muncitori necalificați 20.

Pentru lucrători comericali au fost declarate vacate la AJOFM Vrancea 14 locuri de muncă, pentru vânzători 11, iar 10 pentru cei calificați în meseria de ambalator manual. Opt locuri de muncă sunt disponibile pentru cei de meserie casier, iar câte 5 posturi sunt pentru persoanele calificate ca măcelar, electrician, ciontolitor și tranșator carne. Pentru cei de meserie strungar universal, inginer mecanic și agent de vânzări sunt câte 3 locuri de muncă disponibile, iar câte 2 pentru manager de zonă, fierar betonist, dulgher, consultant credite, agent și securitate și intervenție. Câte o ofertă este pentru cei calificați în meseriile: maistru construcții, lucrător bucătărie, instalator, inginer electrician și inginer construcții.

În Comunitatea Economică Europeană (CEE) au fost declarate vacante 1.158 locuri de muncă. Astfel, în Danemarca este un singur post disponibil, pentru manager de resurse umane. În Germania sunt disponibile 80 de posturi pentru personal curățenie, 6 pentru manipulant bagaje, 5 pentru șoferi de autobuz, iar 2 pentru faianțar. Câte un singur loc de muncă este disponibil pentru cei calificați în meseriile: lăcătuș, electrician, fierar – betonist, șofer camion pe distanțe lungi, commis de rang, commis de cuisine, constructor de acoperișuri, tâmplar, lucrător finisaje în construcții, zidar, specialist CNC, mecatronist vehicule, tencuitor și instalator.

În Irlanda este vacant câte un post pentru inginer electric și tehnician de întreținere, în Finlanda câte 5 posturi pentru operator CNC (mașină de presă) și sudor, iar în Malta sunt disponibile 10 posturi pentru tehnician și 7 pentru instanlator ELV. În Norvegia sunt 2 posturi disponibile pentru tâmplar mobilă și câte unul pentru vopsitor (lăcuitor) mobilă, ghid caiac, ghid antrenor caiac și frizer.

În Olanda se pot angaja 40 de lucrători în sere cu bulbi de flori, 25 de lucrători în fabrica de alimente și câte 15 lucrători în sere cu ardei gras, sere cu flori și sere cu roșii. În Spania sunt vacante, în continuare, 800 de locuri de muncă pentru muncitori necalificați la cules căpșuni, în Suedia sunt 30 de locuri de muncă tot la cules de căpșuni și 8 pentru mecanic mașini utilaje grele, iar în Slovacia sunt 12 posturi pentru sticlari. În Slovenia este un singur post vacant, de inginer mecanic/ energetician.

 

Listele complete cu locurile de muncă vacante în Vrancea și CEE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?