Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Judecătorul Păun, preşedinte al Judecătoriei Focşani prin concurs

Judecătorul Iulian Păun a devenit preşedintele Judecătoriei Focşani prin concurs. Potrivit unor surse oficiale, acesta a obţinut o notă mai mare decât  contracandidata sa, judecătoarea Anca Mihaela Trofin. Deocamdată, pe site-ul INM nu apar numele candidaţilor, acestora fiindu-le atribuite coduri, dar informatia conform căreia concursul a fost câştigat de judecătorul Păun ne-a fost confirmată din mai multe surse. Iulian Păun a avut o medie de peste 9.

Judecătorul Iulian Păun conduce Judecătoria Focşani cu delegare din vara acestui an. Înainte de a fi delegat în funcţia de preşedinte, judecătorul a participat la concursul organizat pentru ocuparea funcţiei de vicepreşedinte la aceeaşi instanţă, concurs pe care l-a promovat cu o notă tot de peste 9.

În Vrancea s-au scos la concurs funcţiile de preşedinte la Judecătoriile Focşani şi Panciu şi cele de prim-procuror la Parchetele de pe lângă Judecătoriile Panciu şi Adjud. Singurii candidaţi înscrişi au fost cei doi judecatori, Păun și Trofin, care au candidat pentru funcţia de preşedinte la Judecătoria Focşani. Conform informaţiilor postate pe site-ul INM, pentru funcţiile de preşedinte la Judecătoria Panciu şi prim-procuror la Parchetele de pe lângă Judecătoriile Panciu şi Adjud nu s-a înscris nimeni.

1 COMENTARIU

  1. Felicitari domnului judecator pentru succesul obtinut la concursul de promovare in functia de presdeinte.Poate in noua functie domnul presdinte o sa caute sa imbunatateasca si latura rezolvarii cu celeritate a cereilor justitiabililor in limita timpuluii stabilit prin procedura de regularizare,pentru a se elimina cazurile actuale cand trebuie sa astepti cate 3-4 luni pana se da primul termen de judecata. MULT SUCCES !!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?