Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

GALERIE FOTO: Tinerele talente din Gugești s-au întrecut la un concurs de muzică, dans și actorie

Reprezentanții Primăriei comunei Gugești au organizat la Căminul Cultural „Prof. Nicolae Ciorăscu“ din localitate Concursul pentru copii și adolescenți „Tinere talente“. La inițiativa primarului Vasile Vatră, prin acest concurs se dorește descoperirea și punerea în valoare a tuturor celor care au abilități deosebite la muzică, dans și actorie. Acest concurs s-a mai desfășurat și în anii anteriori, devenind deja o tradiție ca, înainte de sărbătorile de iarnă, micile talente să urce pe scenă.

Conform datelor furnizate de directorul Școlii Gimnaziale „Alexandru Vlahuță“ din Gugești, Anca Grecu, și anul acesta concursul s-a desfășurat pe cinci secțiuni: muzică populară, muzică ușoară, dans, actorie și muzică instrumentală. Așadar, juriul a avut o misiune destul de dificilă, întrucât concurenții au fost foarte bine pregătiți, dornici de a-și dovedi calitățile artistice. Totodată, trebuie spus că emoțiile concurenților s-au prelungit până în momentul în care juriul a anunțat clasamentul. Pentru fiecare secțiune s-au acordat premiile I, II, III, dar și trofeu.

La secțiunea muzică ușoară, trofeul a fost câștigat de eleva Școlii Gimnaziale „Alexandru Vlahuță“ Gugești Sandu Mădălina, iar la muzică populară trofeul a fost adjudecat de Bughiurlan Costel, elev al Școlii Dumbrăveni. Trofeul secțiunii muzică instrumentală a revenit elevului Todirașcu Cezar de la Școala Gimnazială „Alexandru Vlahuță“ Gugești, iar trofeul secțiunii de actorie a fost câștigat de o altă elevă a Școlii Gugești, Pupăză Valentina. De asemenea, grupul FIVE P.M. al Școlii Sihlea a încântat publicul și juriul, obținând trofeul la secțiunea dans. Premierea s-a încheiat cu înmânarea trofeului festivalului „Tinere talente“, ediția a VI-a, Corului „Musically“ al Școlii Gimnaziale „Alexandru Vlahuță“ din Gugești.

Prezent la întreaga activitate, primarul Vasile Vatră a felicitat atât participanții la concurs, cât și cadrele didactice care i-au îndrumat. În încheiere, toți participanții au primit dulciuri din partea Primăriei și Consiliului Local Gugești. „Transmit felicitări concurenților, celor care au înțeles că pe lângă talentul dat de Dumnezeu, este nevoie și de un efort susținut pentru a-l pune în valoare“, este mesajul directoarei Școlii Gimnaziale „Alexandru Vlahuță“ din Gugești, Anca Grecu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?