Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

ENET a montat pompe suplimentare pentru ca în toate liceele din Focșani să fie cald

În urma discuțiilor purtate cu elevii reprezentanți din liceele vrâncene, Consiliul Județean al Elevilor Vrancea revine cu actualizări ale măsurilor  exercitate față de condițiile temperaturii din sălile de clasă.

Colegiul Național „Al. I. Cuza” Focșani a intervenit asupra sesizării legate de situația temperaturii sălilor de clasă prin izolarea ferestrelor cu un material special. În urma sesizării făcute de conducerea CNAIC, ENET a montat o pompă care a stimulat circularea agentului termic, temperatura crescând cu 4-6°C şi s-a ajuns astfel la o temperatură optimă prevăzută de lege. Drept măsură permanentă, conducerea liceului va depune un proiect la Primărie ce are drept obiectiv obținerea fondurilor necesare schimbării tâmplăriei.

În cadrul Liceului Tehnologic „Eremia Grigorescu” Mărășești, elevii ne-au confirmat că temperatura se află în limite normale, situația semnalată fiind soluționată.

Conform comunicatului Consiliului Școlar al Elevilor al Colegiului Tehnic „Valeriu D. Cotea” Focșani, debitul agentului termic a fost diminuat de către ENET, întrucât pe aceeași coloană a fost branșată stația de salvare a municipiului Focșani. După schimbarea unor pompe din punctul termic de pe str. Alecu Sihleanu, s-a revenit la debitul de agent termic și temperatura în școală a revenit în limitele normale.

Îmbunătățirea condițiilor (de confort termic și nu numai) în licee reprezintă o reușită destinată elevilor vrânceni, care poate progresa prin impunerea unor rezolvări de lungă durată în toate liceele.

 

Consiliul Județean al Elevilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?