Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

Minifotbal – Duminică va fi etapa a IV-a în ”Cupa Adi Olteanu”

”Cupa Adi Olteanu” la minifotbal pentru old-boys, care a avut pauză la finalul săptămânii trecute, va umple cu jocuri după amiaza duminicii de 16 decembrie. Începând cu ora 13:00 se vor întâlni Phone Sale și Prietenii Adi. Prietenii Adi, care au fost foarte prietenoși cu partenerii de întrecere până acum, duminică vor juca pentru a câștiga, însă le va foarte greu în fața liderei clasamentului! De la ora 14:00, Vrancea Media, echipa care nu a obținut în primele trei etape nici un punct va întâlni Soveja, o formație cu joc solid, experimentată, care va intra în teren pentru a ieși cu toate cele trei puncte în portofoliu, mai cu seamă că în primele etape a avut o recoltă de puncte sub așteptări.

De la ora 15:00, renăscuta echipă a Finanțelor se va duela cu spectaculoasa formație a Ing. Trust. Va fi un meci de văzut!  La ora 16:00 va începe derbiul Deep Serv Cîmpineanca – GS Mobile care poate oferi publicului un spectacol fotbalistic de sală de foarte bună calitate!

          Clasament:1. Phone Sale – 7 puncte; 2. GS Mobile – 6 puncte; 3. Deep Serv Cîmpineanca – 6 puncte; 4. Ing. Trust – 4 puncte; 5. Finanțe – 4 puncte; 6. Soveja – 2 puncte; 7. Prietenii Adi – 2 puncte; 8. Vrancea Media – zero puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?