Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Handbal, Liga Națională – Final de sezon în Polivalentă!

CSM Focșani 2007 – CSM Făgăraș joi, 13 decembrie, ora 18,30

 

          Handbaliștii focșăneni își invită pentru ultima oară în acest an susținătorii în Sala Polivalentă pentru a-i vedea la lucru în partida de astăzi, 13 decembrie, cu CSM Făgăraș din prima rundă a returului campionatului Ligii Naționale. Făgărășenii vin la Focșani după două succese consecutive: acasă, cu Universitatea Cluj Napoca și, în etapa anterioară, în deplasare, cu SCM Bacău. Și vor dori, este în firea lucrurilor, să câștige și în fața CSM 2007 pe care au învins-o în Sala Polivalentă în septembrie 2017. De atunci cele două echipe s-au mai intâlnit de patru ori, de fiecare dată impunându-se focșănenii care au suficiente argumente pentru a pretinde și de această dată victoria. Și cele trei puncte care le-ar permite să încheie frumos cel mai productiv sezon de toamnă-iarnă de când evoluează în Liga Națională. Echipa Focșaniului a avut o perioadă în care a pierdut la limită meciuri cu formații de prim nivel ale Ligii Naționale, pe  care însă a depășit-o și a început să câștige.

S-a impus pe teren propriu în campionat în partida cu CSU din Suceava, apoi în Cupa României, în dauna HC Buzău 2018, în urma unor evoluții foarte bune în părțile a doua ale celor două jocuri. Însă argumentul forte al focșănenilor în partida din această seară îl reprezintă valoarea individuală a fiecăruia, dar mai cu seamă forța de grup pe care au învățat să o fructifice până la ultima aruncare la poartă a meciului. Pentru a obține victoria în partida cu CSM Făgăraș este nevoie să evolueze la același nivel ridicat de la început și să arate adversarei că este stăpână pe propriile mijloace și că joi, 13 decembrie nu-i ziua în care lasă din mână ceea ce i se cuvine! Adică, toate punctele puse în joc și care le-ar permite să intre în pauza de iarnă cu 22 de puncte.

Meciul dintre CSM Focșani 2007 și CSM Făgăraș va fi arbitrat de cuplul Bogdan Stark, din București și Romeo Ștefan, din Ploiești, Observarea va fi asigurată de Nicolae Rusu, din Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?