Ediția: Sâmbătă 15 iulie 2024. Nr. 6670
Ediția: Sâmbătă 15 iulie 2024. Nr. 6670

Constanţa: Un picior uman, carbonizat, găsit în localitatea Istria

Un picior uman, carbonizat, a fost găsit luni în localitatea Istria, poliţiştii şi procurorii demarând o anchetă în acest caz, potrivit IPJ Constanţa. „La data de 10 decembrie a.c., poliţiştii constănţeni au fost sesizaţi asupra faptului că, pe raza localităţii Istria din judeţul Constanţa, a fost găsit un membru inferior al unui corp uman (picior) carbonizat. În prezent se efectuează cercetări specifice sub coordonarea unităţii de parchet”, au informat reprezentanţi ai Poliţiei.

Potrivit anchetatorilor, piciorul găsit este al unui bărbat în vârstă de 49 de ani, din Istria, ce trăia de pe o zi pe alta, care ar fi fost omorât la sfârşitul săptămânii trecute de un consătean, în vârstă de 62 de ani. După ce au consumat alcool împreună, cei doi bărbaţi s-au luat la ceartă şi la bătaie, conflictul încheindu-se cu omorârea unuia dintre ei, de către celălalt, cu un topor. Ulterior, trupul victimei a fost tranşat, incendiat şi îngropat în curtea casei unde bărbatul ce a fost ucis locuia.

Piciorul uman ar fi fost scos din pământ de un câine şi a fost văzut de cetăţeni pe o stradă a comunei. Agresorul este audiat de procurori la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?